BOR
TOVÁBBI HÍREK
2018. április 10.
Idén, immár kilencedik alkalommal szervez, a magyar borokat népszerűsítő borversenyt a Semmelweis Egyetem. Az esemény egyik fontos célja, hogy népszerűsítse […]
2018. március 30.
Tóth Zoltán foodie írása Az ötödik éve futó Nemzeti Borkiválósági Program gazdái maguk sem gondolták, milyen nehéz fába vágják […]
2018. február 28.
Szerencs…egy hajdan szebb időket megélt kisváros, Tokaj-Hegyalja kapuja… Amelynek régi fényét a borvidék iránt elkötelezett, Gál Tibor Emlékdíjjal kitüntetett Varkoly […]
2018. február 26.
A bor nem politizál, viszont a Parlamentnek is lehet bora! Az Országgyűlés elnöke borkiválasztást hirdet „Az Országház Bora 2018” cím […]
2018. január 26.
Fumint Februárra hangolunk, és ezért jókat kortyolunk belőlük. Elegáns, ásványos, jelentős érlelési potenciállal bíró bor a Lőcse-dűlőről. – Írja róla […]
2018. január 21.
Egy bevallottan szubjektív évzáró visszatekintés az elmúlt évben kóstolt borokra. szerzőnk: Tóth Zoltán, foodie Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani a […]
2018. január 05.
Dél-Balaton, könnyű, friss, illatos, 2017-es újbor a Bujdosó Pincészettől, amelyet nagyon nem is kell bemutatni. Az Irsai a miénk! Az […]
2017. december 30.
Egy nagy pezsgőutazásra invitáljuk az olvasót, Soltvadkerttől Kárásztelekig nyolc borvidéken át, szóval a Kárpát-medence buborékozásából merítünk egy jóízűt. Nyolc […]
2017. december 11.
Bükki bizsergés van és ez a rezgés a VinoPiano Borbárba is eljutott a Borozz a Borásszal eseménysorozat kapcsán. A […]
2017. november 05.
Pannonhalmáról, az Apátságból kaptunk pár palack pezsgőt. Hirtelen nem is tudtuk, hogy kerültek a buborékok a szerzetesek közé… Csillagokat […]