CSEPPŐR

TOVÁBBI HÍREK

2015. február 18.

admin
-

Megújult a Gellért Söröző

2015. február 18. – Gál Fruzsina A pesti oldalon rohamos sebességgel nyíló vendéglátóhelyek mellett mindig külön öröm, ha a budai […]
2015. február 14.

admin
-

Kávébár Bazár 2015 – Nyerj belépőt!

2015. február 14. – Az ihatóbb Magyarországért Már csak egy hét Emberek! Mindenki ki a Kávébár Bazárra! Most már stabil […]
2015. február 08.

admin
-

Egy új könyv az igazi bubikról – Megtanulni pezsgőül…

2015. február 8. – Gál Fruzsina Még decemberben került bemutatásra a Gerbeaud cukrászda patinás falai között Niszkács Miklós új könyve, […]
2015. január 30.
nbm

admin
-

Az első Nemzeti Bor Maraton

2015. január 30. – dr. Gál Fruzsina – A bor és a futás közös eleme a szabadság élménye. Az emberek […]
2015. január 27.
ffo

admin
-

6. Nagy Furmint Február Kóstoló – 2015.02.05.

2015. január 27. – Az ihatóbb Magyarországért – És most már nemsokára elmerülünk újra a Furmint tengerben. Egy igazán prémium […]
2015. január 23.
dsc_002610

admin
-

Képek és borok – Szipál Martinnal a magyar kultúra napján

2015. január 23. – Nyulasi Gábriel István – Hihetetlen tömeget mozgatott meg az Ingyenes Fotóelőadások a magyar kultúra napján január […]
2015. január 19.
wine-business

admin
-

Business Wine 2015.01.31-én! – Kötetlen sétáló borkóstoló és üzletember találkozó

2015. január 19. – Az ihatóbb Magyarországért – Szereted a bort? Szereted a boros rendezvényeket? Jegyezd meg ezt a számsort: […]
2015. január 11.
029

admin
-

Párizsból a Titok Galériába

2015. január 11. – Nyulasi Gábriel István 2015. január 9-én került sor a Titok Galériában az év első, általunk borélménnyel […]
2015. január 07.
mborball

admin
-

Idén 10 éves a Magyar Borok Bálja

2015. január 7. – Az ihatóbb Magyarországért A bor újra bálba visz: táncol, csillog, elkápráztat. Vagyis megrendezésre kerül a magyar […]
2010. december 14.
forra

admin
-

Igazi borgőz a téren? – Itt a forralt bor kortyolás ideje

2010. december 13. - Nyulasi Gábriel

Milyen egy forralt bor? Elsősorban forró, fűszeres, és édes – e mögött aztán minden előfordulhat bor címén. Ember legyen a talpán, aki e maszkok mögött megsejti a bor valódi természetét. Ezért is próbálkoztam a termelő, a fajta, a borvidék felderítésével, mivel a felsorolt három tulajdonság, akár egyike is elegendő, hogy ápoljon és eltakarjon minden származást. Kint jártunk a Vörösmarty téren a vásárban, és belekortyoltunk a választékba. Egy kis fotógalériát és videót is összeállítottunk élményeinkből...

(részletek a címre kattintva)