Diplomatikusak-e a diplomaták magyar borban? – Új Prestige Reserve Club Projekt!

A Prestige Reserve 2018 bemutatja a Diplomacy & Trade Challenge-t, amely diplomáciai visszajelzés a magyar borászatok részére.

 

A Prestige Reserve Club 2018 őszi fordulója egyben hagyományteremtő célzattal elindítja azt a fogyasztói szempontokat előnyben részesítő zsűrizését, ahol külföldi borokon edződött diplomaták és üzletemberek bírálnak, megjelenítve egy jelentős fogyasztói réteg ízlését.

 

Sokéves tapasztalatból tudjuk, hogy a kiváló magyar borok jelentős részét a Magyarországon élő, illetve idelátogató külföldi üzletemberek, diplomaták, turisták fogyasztják a jobb éttermekben és vásárolják a borboltokban.

 

Az ő véleményük, értékítéletük rendkívül fontos visszajelzés lehet a borászatok számára.

A Prestige Reserve Club 2018-ban a Magyarországon élő borértő és borszerető külföldi diplomaták és üzletemberek részvételével szervezi meg speciális tesztjét, a Diplomacy & Trade Challenge-et.

Ezen az eseményen az őszi fordulóra beküldött tételek közül a Prestige Reserve zsűrije által kiválasztott legjobb 60 bor vesz részt.

 

A december 12-re – a Kárpátia Étterembe – tervezett eredményhirdetésen a D & T Club és zsűritagjai is díjazhatják a  kiemelkedő borokat.

A Prestige Reserve tesztek október folyamán zajlanak, majd ezt követően novemberben rendezzük meg a D & T Challenge-t együttműködve a Diplomacy & Trade Magazinnal.

 

Az Őszi Fordulóra még október 3-ig várják a borokat!

Prestige Reserve projekt az eddigiekben megszokottakhoz hűen a legkiemelkedőbb borokat keresi és díjazza.

A NEVEZÉS INGYENES!

Fajtánként 3 mintát kérnénk beküldeni a kitöltött adatlapokkal együtt.
A minták átvétele hétfőn és szerdán 10.00 és 15.00 óra között.
Átvételi napok: szept. 24., 26., okt.1., 3.

Beküldési határidő: 2018. október 3!

Cím: Inter-Kontakt Kft. 1126 Budapest, Németvölgyi út 5.
A szállítólevélen kérjük feltüntetni: Inter-Kontakt Kft. – minta érték nélkül