Pócz borokkal segíthetsz a Vak Diákok Sportegyesületének!

Újabb jótékonysági akció a dél-balatoni pincészettől, segíthetsz a Pócz borokkal… 

A Pócz Pincészet újra segít!

A nagyon sok szektort hátrányosan érintő pandémia idején is fontos, hogy odafigyeljünk azokra, akik még nehezebb körülmények között élik most az életüket. Ezért úgy döntöttek a Pócz Pincészetnél, hogy a borfogyasztókkal együtt ismét támogatják a Vak Diákok Sportegyesületét. Tavaly nyáron sem maradt el az egyesület szokásos évi nyári tábora Dunakilitiben, mivel a szükséges 500 ezer helyett 600 ezer forint gyűlt össze jó emberek jóvoltából. 

VDSE

Bor és Pingpong…

Most egy újabb ötlettel álltak elő, annak érdekében, hogy a diákoknak tudjanak vásárolni egy vak asztalitenisz asztalt (showdown). A Pócz Pincészet most összeállított egy prémium borcsomagot, amit ha megvásároltok, akkor ti is segítitek ennek a célnak a megvalósítását. A borcsomag elérhetősége: katt ide!

A VDSE

„1992-ben azzal a céllal alakult meg a Vak Diákok Sportegyesülete (VDSE), hogy rendszeres sportolási lehetőséget biztosítson a fent említett versenyek hatására kialakuló sportolói magnak, illetve, hogy teret biztosítson a szabadidősport területén tanulóinknak.” további információk: katt ide!

A Pócz Pincészet

A Pócz Pincészetet már egy ideje ismerjük és kedveljük. Kortyoltuk borait BorMozin, vagy éppen kiállításon mutattuk be tételeit, illetve kóstoltuk hivatalos bemutatón is. Pócz József borász-tulajdonos, határozott ember, konkrét elképzeléseit igyekszik végigvinni. Már több mint négy évtizedes tapasztalata masszív bázis a borkészítésben. – részlet cikkünkből: katt ide!

A borcsomag tartalma:

2 palack Sárgamuskotály kései szüret, édes 2019
2 palack Prémium Kokas-hegyi Chardonnay 2016
1 palack 2015 Cabernet Franc, száraz 2015
1 palack Cabernet Sauvignon – Merlot, száraz 2015

Prémium borcsomag. Ingyenes házhoz szállításhoz használd a PP2000 kupont. 20 900 helyett 18 810 forintért. 10 százalékot a Vak Diákok Sportegyesületének utalunk jótékonysági célra. Csak a legjobb borainkból válogattuk össze ezt a csomagot.

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )