XVII. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál 07.17-én Győrben

Újra sajtok és borok, csak most Pest helyett Győrben és ősz helyett nyáron.

Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál

Magyarország egyedülálló szakmai programját a XVII. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztiválját Győrben
a Hotel Konferenciában 2021. július 17.-én szombaton rendezzük 11-20 óráig. www.hotelkonferencia.hu
Szeretettel várjuk a minőségi gasztronómiára nyitott közönséget, ahol egy belépő áráért megkóstolhatók a 2020-as évjárat legjobb borai, és kiváló sajtjai… Az esemény facebook elérése: katt ide!

A 2009-es Fesztiválon készült képünk

Ünnepélyes megnyitó…

Július 15.-ig kaphatók az 5900,-Ft-os kedvezményes elővételi jegyek! Látogatóközpont/Tourinform Győr 9021, Baross Gábor út 21. Tel.: 96/311-771 gyor@tournform.hu
Az Ünnepélyes megnyitón 2021. Július 17 (szombat) 13.00. órakor a Borversenyen a legjobb eredményt elért TOP 15 legjobbja veheti át a serleget és a díszoklevelet valamint az ÉV SAJTTERMELŐJE a különdíjat. A Bor és Sajt Szentelést Böcskei Győző atya 14, 30 órakor kezdi el. Ilyen volt a 2019-es: katt ide!

Büss Zsuzsanna, főszervező

Lesz Csobogó is!

A Csobogó Együttes pedig bor dalokkal kedveskedik a Díszvendégeink a Villányi Redy és az Egy korty Csongrád fiatal borászai. Találkozzunk a fesztiválon és a 2020 évjárat legjobb boraival koccintsunk a 750 éves Győr minden Polgárának egészségére! Ez évben a kávéfogyasztás teljes bevétele a Szülők Háza Alapítványt fogja támogatni. Az idei nyáron az Alapítvány egyik nagy élményprogramja a „Nyári Mikulás” elnevezésű élménytábor a Balatonon, ahol kb. 80 állami gondozott gyermek tud táborozni- (Győri Gyermekotthonokból is érkeznek)

A nagyterem (2019)

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )