Vingardium Borliget 2023.06.16-17.

Újra a szabadban, szabadon megrendezésre kerül a Vingardium Borliget

foto: Vingardium Borliget/ facebook

Az ihatóbb Magyarországért

A nyár egyik nagy borfesztiválja a Vingardium Borliget

A nyár egyik nagy borfesztiválja a Vingardium Borliget, ami június 16-17. között, a budapesti Erzsébetligetben közel 30 pincészettel, gasztronómiai kiállítókkal, rengeteg programmal és koncertekkel várja a vendégeket. Bodóczi Ildikóval a rendezvény főszervezőjével készített podcastünket itt lehet meghallgatni: katt ide!

Jegyvásárlás: katt ide!

Fellép többek között a RandomTrip, a Folksz és a Konyha zenekar. Már 2018-ban is beharangoztuk: katt ide!

foto: Vingardium Borliget/ facebook

A Vingardium Borliget elsősorban borfesztivál

A Vingardium Borliget elsősorban borfesztivál, de nem a megszokott keretek között, hiszen a helyszín atmoszférája és a színes program-kavalkád egy zöldben borozgatós, felszabadultan bulizós, gyerekkacajtól hangos, játékos és ugyanakkor ínyenc pesti fesztivállá varázsolja. Nem véletlen, hogy már ötödik alkalommal rendezik meg. Népszerűségének a titka, hogy közösségi élményt és kulturált kikapcsolódási lehetőséget biztosít a két nap során a látogatóknak. A fesztivál idén is az Erzsébetligeti Színház társszervezésében valósul meg, helyszíne továbbra is az Erzsébetliget központi része lesz.

foto: Vingardium Borliget/ facebook

A Vingardium Borliget idén is a BOR-ZENE-GASZTRO hármasra épül – amit széles programkínálat egészít ki!

BOR

BOR – A Borligetben egy hétvége alatt szinte az összes borvidéket végigkóstolhatjuk, hiszen 30+ borászati kiállító mutatkozik be a fesztiválon az ország minden tájáról. A teljesség igénye nélkül: Harsányi, Feind, Dominium, Dubitz, Gobri, Kontyos, Lajvér, Juhász, Petrényi, Laposa és a lista folyamatosan bővül!

foto: Vingardium Borliget/ facebook

KONCERTEK

KONCERTEK – A délutáni függőágyban borozgatáshoz hangulatos zene jár, estére pedig megtelik a tér, és a fergeteges buli hangulat garantált! A nagyszínpadon élő zene várja a kikapcsolódni vágyókat.

foto: Vingardium Borliget/ facebook

GASZTROUDVAR

GASZTROUDVAR – Fenséges falatokban sem lesz hiány, idén is a finomságok tárháza vonul fel – lesznek különleges sajtok, kézműves hamburger, kenyérlángos, kürtős kalács és az elmaradhatatlan desszert különlegességek az édes ízek kedvelőinek. A bor mellé mindenki talál magának harapnivalót is.

foto: Vingardium Borliget/ facebook

GYERMEKLIGET

GYERMEKLIGET – Idén is lesz játékpark, kézműves asztalok, valamint számos társasjátékkal játszhatnak a kicsit nagyobbak a Játszóház projekt közreműködésével. A Gibbon Slackline-on megtanulhat mindenki kötéltáncolni, hintázni pedig a Gályán lehet majd.

HANGULAT

HANGULAT – Ha a fenti kavalkád nem lenne elég, akkor még további elemek színesítik az eseményt. Pihenőkert raklap bútorokkal, óriás nyugágyakkal, függőágyakkal, fényfestéssel, borkurzus sommelier vezetésével…

Jegyvásárlás: katt ide!

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )