Vingardium Borliget, 2018.08.31-09.01.

Borfesztivál az Erzsébetligetben! Bor, napsütés, koncertek, kikapcsolódás, piknik a fűben! Találkozunk 2018-ban is?

 

2018-ban is boros mulatság a javából!

A legfontosabb adatok tehát: mi, mikor és hol? Idén is lesz Vingardium Borliget augusztus 31-szeptember 1. között az Erzsébetligetben (XVI. Hunyadvár u. 43/c

Jön a Sárospataki Borterasz!
Jön a Sárospataki Borterasz!

Mi a Vingarudium Borliget?

A VINGARDIUM Borliget egy zöldben borozgatós, felszabadultan bulizós, gyerekkacajtól hangos, játékos és ugyanakkor ínyenc pesti fesztivál, amely immáron harmadik alkalommal várja a borok, a gasztronómia, valamint a zene szerelmeseit. Az aszfaltos belváros helyett zöld közösségi térbe csábít. A több száz éves fák árnyékában hangulatos zene, fűben fekvős borozgatás, nagy bulik, kalandos gyermekprogramok, remek ízek, érdekes borkurzusok és számos élmény vár a vendégekre.

 

Miért jó a Vingardium Borliget? 

-családbarát, van legalább 30 pincészet, jó ételek mellé, tehát igényes gasztronómia, ingyenes és színvonalas koncertek ez már öt ok, hogy elgyere és ez csak a jéghegy csúcsa, rengeteg jó dolog vár Rád a Borligetben!

Lesz jó étel is!
Lesz jó étel is!

A programok zanzásítva

2 színpad, 30 pincészet, gasztrosétány, borkurzus, ingyenes koncertek, Hintayo – Gálya, fényfestés, szabadulószoba, tértánc , Gibbon Slacklines függőágy kert, gyermekliget, üzenőfa, napi játék

Kötéltáncos is lehetsz!

Járhatsz kötéltáncot, kipróbálhatod magad még pár pohár bor előtt a slackline sportban. A slackline egy látványos és szórakoztató, mégis komoly koncentrációt igénylő sport. A fák között kifeszített, alig pár centiméter vastag, ruganyos kötélen mindenki kipróbálhatja, hogy milyen lehet kötéltáncolni.

Pihenj a Kertben!

Nincs is annál jobb, amikor a borkóstolóktól és a hangos zenétől, nyüzsgéstől picit ki eltávolodva egy Pihenőkertben lazíthatsz. A fesztivál már délután várja látogatóit, gyere és relaxálj náluk, érdemes megpihenni az esti forgatag előtt. A szabadtéri kényelmet raklap bútorokkal, babzsákokkal és függőágyakkal biztosítják, de zöld területet szabadon birtokba veheted. Annak aki szeret a fűben heverészni, ott a helye!

Villányból Csányit!
Villányból Csányit!

Az igazi Wineflow!

Az első magyar szabadulószoba kitalálója Gyurkovics Attila, olyan csapatépítő programokat akart szervezni, melyek során az ember teljesen belefeledkezik abba, amit csinál. A szabadulás során lezajló folyamatoknak egyébként komoly tudományos háttere van. Ráadásul egy neves magyar pszichológus, Csíkszentmihályi Mihály alkotta meg a flow-elméletet, amire a szabaduló szobák koncepciója épül. A szabadulószobák azért kínálnak remek lehetőséget a flow élmény átélésére, mert egy zárt, külön világba terelik a játékosokat, ahol csak akkor van esélyük „kijutni” ha kizárólag az előttük álló feladatokra és társaikra koncentrálnak. A Vingardiumon tavaly debütált a szabadulószoba, mely természetesen boros tematikájú. A csapatoknak egy borblogger dolgozószobájában kell nyomozni, ahol ki tudja milyen információkhoz jutnak hozzá.

Bővebb információk, jegyvásárlás egyebek: Az esemény honlapja