Októberi BorMozi – október 18-án!
Itt az őszi hangulat a nyakunkon, most már azért be kell röccenteni a konvektort vagy megpakolni a kandallót és ilyenkor a legjobb bent egy kis … Tovább a cikkre ->
Itt az őszi hangulat a nyakunkon, most már azért be kell röccenteni a konvektort vagy megpakolni a kandallót és ilyenkor a legjobb bent egy kis … Tovább a cikkre ->
Fogadjátok szeretettel Tüske Gyöngyi írását, aki a Petit Bateau blogot jegyzi, az eredeti posztot itt találjátok: Bor, mozi, Bormozi! Nem vagyok nagy moziba járó, viszont … Tovább a cikkre ->
A Prestige Reserve 2018 bemutatja a Diplomacy & Trade Challenge-t, amely diplomáciai visszajelzés a magyar borászatok részére. A Prestige Reserve Club 2018 őszi fordulója … Tovább a cikkre ->
Swing és Spirits ezek bizony könnyen összejönnek, bizonyíték erre, hogy nem volt ez másképpen az Agárdi Pálinkafőzde különleges hold utcai Bárpartiján… A bárkultúra bohém … Tovább a cikkre ->
A címben szereplő kérdéssel küzd sok termelő Egerben, akiknek sikerült kiszakadni a édesvörös, pillepalack és „A Völgy” Bermuda-háromszögéből. Tóth Zoltán foodie írása Az Egri … Tovább a cikkre ->
Szeretjük a bükki borokat, és eljött az a történelmi pillanat, amelyben újjászülethet a borvidék. Nyulasi Gábriel István írása Magyarország, Bükki Borvidék, Nyékládháza, Pittyén-dűlő Kimerevítjük a … Tovább a cikkre ->
A borászok mondták – Milyen lesz a szüret 2018-ban? Már izgulunk, milyen lesz az évjárat? Nem voltunk restek, megkérdeztük a borászokat! Második rész… Ez … Tovább a cikkre ->
Már izgulunk, milyen lesz az évjárat? Nem voltunk restek, megkérdeztük a borászokat! Augusztus eleje van, igazából a szüret előtt vagyunk. Sok helyen még csak … Tovább a cikkre ->
Jelentős beruházást ünnepelt a Juhász Testvérek Pincészete, ünneplélyes keretek között került sor az avatásra. szöveg és fotó: Zmák Tibor Július 20-án avatták fel a … Tovább a cikkre ->
A túra öt pincészeten keresztül vezetett, öt élmény, öt stílus, öt egyéniség. Nyulasi Gábriel István írása A SÁROSPATAKI ÖTÖKből ebben az írásunkban a további három … Tovább a cikkre ->