Vásározni jó! – Nehéz műfaj a szabadtéri vendéglátás
Nehéz műfaj a szabadtéri vendéglátás, sok a nép, sokféle igénnyel, aki mind egyszerre éhezik meg. Ha nem akarunk végtelen sorokat a bódé előtt, olyan ételt … Tovább a cikkre ->
Nehéz műfaj a szabadtéri vendéglátás, sok a nép, sokféle igénnyel, aki mind egyszerre éhezik meg. Ha nem akarunk végtelen sorokat a bódé előtt, olyan ételt … Tovább a cikkre ->
Egy újabb rangos boros díj, ahol az alapító club jelmondata: „Ahol nem szabad a bírálat, ott nem édes a dicséret!” Átadták A Prestige Reserve … Tovább a cikkre ->
Elvben lehetetlen lenne megmondani, hogy úgy általában milyen étel illik a furminthoz. „A” furmint, mint olyan, ugyanis nem létezik. Ezerarcú fajta, a jó borász … Tovább a cikkre ->
A nagy presztízsű családi pincészeteket tömörítő Pannon Bormíves Céh december 14-én, a Corinthia Grand Hotel Royalban rendezett hagyományos karácsonyi ünnepségén adta át a Bussay László … Tovább a cikkre ->
Mert nem kell mindig kaviár! Van, amikor csak egy könnyedén kortyolható élményre vágyik az ember… „A Kunsági Borvidéket inkább a friss, ropogós fehérborokról ismerik, … Tovább a cikkre ->
Megválasztása utáni gyorsinterjú Szőke Mátyás, mátrai borásszal. Mit gondol, hol fog tartani a mátrai borászat és a borvidék 15 év múlva, és mi fog … Tovább a cikkre ->
Borest és Ünnepi Közgyűlés volt a Mezőgazdasági Múzeumban, ahol megismerhettük az idei Év Bortermelője díj jelöltjeit. Mik a jelölés szempontjai? Az emberi, szakemberi kvalitások, … Tovább a cikkre ->
Káli Ildikó sommelier és borszakíró itthon és külföldön is, főként Franciaországban, visszatérő konzultánsa a borral kapcsolatos rendezvényeknek. Az óbudai Esernyősben zamatos hazai borokat mutat be, … Tovább a cikkre ->
A VinoPiano Borbár kezdeményezése vitorlát bontott, vagyis bemutatkozott a sajtónak az „Arcot a Bornak” kampány. Vajon mi kell ahhoz, hogy Magyarországon a bortermelésben megváltozzon valami? Ezen … Tovább a cikkre ->
2017-ben a harmadik Franc&Franc Fórum és kóstolónap vezértémája a magyar borpiac és a cabernet franc volt. Ha optimistán akarjuk látni a helyzetet, akkor minden … Tovább a cikkre ->