Bor-Buli-Balaton – Jön a 45. Boglári Szüreti Fesztivál

Boglári Szüreti Fesztivál a nyár boros bulizása

Az ihatóbb Magyarországért

A cikkben szereplő képek forrása a www.boglarfeszt.hu/

45. Boglári Szüreti Fesztivál

Ez még gombócból is sok mondhatnánk, a covid korszak itt is szünetre (2020-ban) kényszerítette a szervezőket. Sokszor reménykedtek, hogy lehet, de aztán mégsem. 2021-ben még azért rávetült a rendezvényekre a járvány árnyéka, akkori ajánlónk: katt ide! Most úgy tűnik, hogy augusztus 18-21-ig újra benépesülhet Balatonbogláron a Platán Strand boros bulizókkal. A mostani programok elérhetősége: Katt ide!

A cikkben szereplő képek forrása a www.boglarfeszt.hu/

Mit ígér a Fesztivál?

Magyarország egyik leglátogatottabb kulturális-, bor-, gasztro családi fesztiválja. 80 ezer négyzetméteren, több mint 100 produkció 5 napon keresztül. Kézműves udvar, egészség-sziget, bemutatók, játékok várják az idelátogatókat. 2 fő színpadon a hazai művészvilág jeles szereplői nyújtanak kikapcsolódást, csak néhány név:Bagossy Brothers Company, A Kutya Vacsorája, Fenyő Miklós, EDDA, Lotfi Begi. Az ország összes borvidékéről érkeznek borászok, 22 borvidék borait kóstolhatják meg a vendégek a borsétányon.

A cikkben szereplő képek forrása a www.boglarfeszt.hu/

Boglári Szüreti Fesztivál Early Bird bérlet április 1-ig!

Ez a Fesztivál, a Balaton déli partjának legmeghatározóbb családi fesztiválja, idén 45. alkalommal 2022. augusztus 18. és 21. között ismét várja látogatóit. A Fesztivál 2021-ben a 2. legnépszerűbb programja címmel büszkélkedhet, amelyhez szeretnénk méltóak maradni. Vedd meg Early Bird bérletedet most csupán 10.000 Ft-ért, amely korlátozott számban 2022. április 1-ig érhető csak el, és ez nem vicc! Egy kattintás ide: Katt ide!

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )