44. Boglári Szüreti Fesztivál – Bor, Buli, Balaton

Immár 44. alkalommal rendezik meg a Boglári Szüreti Fesztivál eseményét, mely bor, a buli és Balaton jelszavakat tűzi zászlajára. 

időpont: 2021.08.18-tól 22-ig

Helyszín: Balatonboglár | Platán Strand

A cikkben szereplő képek forrása a www.boglarfeszt.hu/

Boglári Szüreti Fesztivál 22 borvidék boraival…

Tavaly sajnos hiába ajánlottuk, mert az akkori szabályozási környezetben nem lehetett megtartani az eseményt. (katt ide!) Idén viszont már nincs menekvés, Magyarország egyik leglátogatottabb kulturális-, bor-, gasztro családi fesztiválja vár mindenkit!. 80 ezer négyzetméteren, több mint 100 produkció 5 napon keresztül. Kézműves udvar, egészség-sziget, bemutatók, játékok várják az idelátogatókat. 2 fő színpadon a hazai művészvilág jeles szereplői nyújtanak kikapcsolódást. Az ország összes borvidékéről érkeznek borászok, 22 borvidék borait kóstolhatják meg a vendégek a borsétányon.

Bor, Buli, Balaton

Augusztus 18. és 22. között öt napon át akár reggel nyolctól élvezhetik a látogatók a zenés strandolás élményét, de ingyenes programmal gondoltak a gyerekekre is! Egyebek között  gokarton és biciklin játékosan sajátíthatják el a gyerkőcök a Tóbiás és Balambér játékos közlekedés biztonság fejlesztő program keretében a biztonságos közlekedési alapismereteket! A Fesztivál Segít Program keretében véradásra várják az érdeklődőket augusztus 19-én 11 és 17 óra között a boglári teniszcsarnokba, illetve a helyszínen megtaláljátok a Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Centrum standját is. 

Miss Bikini is ott lesz…

Újdonság lesz még az országos nagy akcióját itt indító Elektromos Motor és Roller Kiállítás, valamint Vásár. Vedd meg olcsóbban a fesztiválon az elektromos motorodat és rolleredet! A Miss Bikini 2021 döntőjére a helyszínen is várják a nevezőket, csakúgy mint a 31. Miss Hungary 2021 elődöntőjére is lehet nevezni a felhívás szerint! A nemzeti szépségversenyek is a 44. Boglári Szüreti Fesztivál 2021 keretében kerülnek megrendezésre. Idén szintén újdonságnak számít az Indiai-Udvar, ahol színes ízelítőt kapunk az indiai kulturális és gasztronómiai értékekből! Minden eddiginél nagyobb tűzijátékkal készülnek szervezők.

Szabadon, de azért egymásra figyelve…

Védettségi igazolás nélkül, szabadon látogatható az esemény, és a helyszínen akár SZÉP Kártyával is fizethetünk a belépőkért. Egymásra figyelve és vigyázva élvezze mindenki Balatonboglár varázsát, valamint a színes programok kavalkádját!

A programokról és a résztvevőkről bővebb információt találnak a www.borbulibalaton.hu  weboldalon, továbbá a Boglári Szüreti Fesztivál  facebook oldalán (facebook.com/boglarfeszt), valamint a (bbb_boglari_szureti_fesztival) instagram oldalán! 

Borászatok

Agárdi Pálinkafőzde

Bősze Pincészet

Cseri Pincészet

Csernus Pincészet

Don Danielo Pincészet

Epermester Pincészet

Fülöp Pince

Gál Pince és Bormúzeum

Gróf Degenfeld

Kányaváry Borbirtok

Kárpátia Borház

KoCZor Pincészet

Laposa Birtok

Medvebor Pince

Montium Pince

Polgár Pincészet

PSENYECZKY- Családi Gyümölcsbor Manufaktúra

Prosecco – Káptalantóti

Rádpuszta Szőlőbirtok

Réti Pálinka és GIN

Rubin Borászat

Szabadkai Pincészet

Takács Pince

Tóth Pincészet

Varsányi Pincészet

Zsirai Pincészet

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )