Boglári Szüreti Fesztivál – 2020. augusztus 19-23.

Bort, bulit, Balatont! Ki ne szeretné ezekből az örömökből kivenni a részét? Augusztus második felére felfut a fesztiválszezon!

(sajtóanyag alapján (x) )

Egy-két hetes nyári fesztiválszezon…

Semmilyen tömegrendezvényt, így az 500 fő alattiakat sem engedélyezik Magyarországon augusztus 15-ig a koronavírus-járvány miatt. (forrás: koronavirus.gov.hu) Emiatt mindenki arra számít, hogy a nyári fesztiválszezon csak augusztus második felében fog élni. Egy jó szabadtéri kortyolgatás a Balaton partján, bizony már sokaknak hiányzik a fesztiválok forgataga !

boros

A 44. Boglári Szüreti Fesztivál stábja bízik benne…

A 44. Boglári Szüreti Fesztivál stábja bízik abban, hogy a törvényi szabályozások és az egészségügyi helyzet megengedi Magyarország egyik legnagyobb, belépődíj nélküli, szabadtéri rendezvényének megtartását. Gőzerővel zajlik a szervezés.

Számos meglepetéssel, újdonságokkal, sztárfellépőkkel, egyedi programelemekkel, meglepetésekkel készülnek a szervezők. Új rendezvényszektorok adnak helyet a kiállításoknak, bemutatóknak, ismert közszereplők előadásainak, a Miss Bikini versenyének és a kulturált borfogyasztás népszerűsítéséhez kapcsolódó programoknak. További színpaddal bővül a zenei programok helyszíneinek száma is. Együtt jelenik meg a természetvédelem, az egészséges életmód, a kultúra, és az önfeledt szórakozás.

másik színpad

Nincs belépő Balatonbogláron!

A nemzetközi hírű, Magyarország egyik legnagyobb belépődíj nélküli, szabadtéri rendezvénye, a Boglári Szüreti Fesztivál valódi családi programokat kínál Balatonbogláron a Platán-strandon 2020. augusztus 19-23-a között.

A további részletekről, meglepetésekről és újdonságokról folyamatosan tájékoztatják a rendezők a fesztivál látogatóit.

Találkozzunk a 44. Boglári Szüreti Fesztiválon 2020. augusztus 19-23-a között, Balatonbogláron a Platán-strandon!

Instagram oldalunk a Boglári Szüreti Fesztivál néven található a #boglarfeszt hashtage beírásával.

Facebook oldalunk: facebook.com/boglarfeszt

Weboldalunk: www.boglarfeszt.hu

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )

A cikkben szereplő képek forrása a www.boglarfeszt.hu/
A cikkben szereplő képek forrása a www.boglarfeszt.hu/