Vingardium in the City visszatér!

Vingardium in the City visszatér, október 28-án rendezik meg az ősz egyik legnagyobb sétáló kóstolóját

Az ihatóbb Magyarországért

rendezvény: Vingardium in the City

időpont: 2023.10.28. 17 órától

helyszín: Bálna, Budapest, Fővám tér 11-12, 1093

jegyek: tixa.hu (elővételben 12.000HUF)

Vingardium in the City idén másodjára

Mondhatjuk, hogy a Bálna újra borba merül és ez jól áll neki! Voltunk már Vingardium in the City rendezvényen, pontosan tavaly debütált a rendezvény. Erről szóló cikkünket itt találhatod meg: katt ide! Kitűnő borok, csodás budapesti panoráma, pezsdítő zene. A Bálnában életre kelő boros eseményen, 30 pincészet közel 150 féle tétele vár a látogatókra. Az ország minden borvidékéről érkeznek kiállítók – képviselteti magát a Tokaji, Neszmélyi, Balaton-felvidéki, Szekszárdi, Villányi, Soproni, Kunsági, Etyek-Budai, Somlói, Badacsonyi, Mátrai borvidékek… Kóstolhatunk gyümölcsborokat és egyéb borkülönlegességeket is. Az eseményen felvonul a hazai borász szakma krémje, de a nagy nevek mellett találkozhatunk kisebb, kézműves családi pincészetekkel is. Az eseményre váltott belépővel a borkedvelő közönség bármely pincészetnél kedve szerint kóstolhat.

Vingardium a Bálnában

Különleges az esemény helyszíne is, hisz a Bálnában úgy élvezhetjük a finom borokat, hogy közben Budapest fényeit csodálhatjuk. A szervezők nem csak a borértő közönséget várják, hanem mindazokat, akik szeretnének eltölteni egy kellemes estét egy impozáns helyszínen, finom borokkal és kellemes társaságban. A Vingardium események szervezői most sem engednek a hamisítatlan Vingardium életérzésből. Bodóczi Ildikó főszervező járt nálunk a rádióban is, a nyáron vele készült podcastért: katt ide!

Vingardium borral, zenével, gasztroval

Jól ismert boros nevek és ismeretlenek a Cet belsejében. Jókedvűen kortyolt a publikum és mi is. Hangulatos a Bálnában borozni, voltunk már itt.

régebbi cikkünből: https://ihatobb.hu/vingardium-a-balnaban/

A BOR-ZENE-GASZTRO hármas határozza majd meg a programot. A sétáló kóstolón a borászatok mellett gasztronómiai, kiállítók, DJ, és más programelemek is színesítik az estét.

Akik már biztosan ott lesznek mint kiállítók:

🔵Angyal Borászat és Panzió Rátka

🔵Békássy Borászat

🔵BudaPrés Cider

🔵Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

🔵EgerSoul

🔵Fekete Pince Somló

🔵Fivérek Borbirtok

🔵Galagonyás Habzóműhely Esztergom

🔵GoBri

🔵Grócz Pincészet

🔵Harsányi Pincészet és Dűlőbisztró

🔵Kancellár Birtok

🔵Kamarás Borászat

🔵Karikahegy Pincészet

🔵Koch Borászat

🔵MÁDI A Borbirtok

🔵Mentes Bor – Hisztaminszegény és speciális vegán bioborok

🔵Puklusvin Kft.

🔵Simonfay Borüzlet és Borkúria

🔵Steigler Pince

🔵Szentpéteri Borpince

🔵Szigetvin Pincészet

🔵Tokaj-Hétszőlő Organic Vineyards

🔵Varsányi Pincészet

🔵villa gyetvai

🔵5Dudás Borászat

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )