Szavazz a P.A.N.K-ra – Szavazz Pálffy Attilára!

Szavazz a P.A.N.K-ra – Szavazz Pálffy Attilára!

Van jelöltje a boros szakmának a Highligts of Hungary díjátadón

A boros szakmának is van jelöltje az idei Highligts of Hungary díjátadón! A P.A.N.K.-is ott van a Highlights of Hungary 50-es mezőnyében, ahol a legkreatívabb magyar teljesítményeket díjazzák határon innen és túl!

Pálffy Attila

NAGYKÖVETI MÉLTATÁS – TRELLAY LEVENTÉTŐL

„Fiatal köveskáli, tapolcai borász, aki gondolt egy merészet, és követve a családi hagyományokat – de közben lázadva is ellene – elinditotta saját vállalkozását. A hit és a kitartó munka eredménye meghozta gyümölcsét, idén ugyanis a „racka juhos” pet-natja már New York-ban is kapható.” Régóta szeretünk szavazásra buzdítani, mint itt is: katt ide!

Pálffy Attila bemutatkozása

“6 éve kóstoltam először egy olasz Petillant Naturel bort és teljesen elvarázsolt. Gondoltam, ezt én is meg tudom csinálni. A 2016-os szüret alatt pét-nat kísérletezésbe kezdtem a családi pincészetnél, amely 2021-es évjárattól önálló bormárkává és borászattá erősödött. Bár még nagyon az út elején járunk, de rengeteg ötletünk és tervünk van a jövőre nézve. A P.A.N.K. egyben több dolgot is jelent. Egyrészt Pálffy Attila Natural Köveskál, ami a nevem, a borstílus és Köveskál kapcsolata, másrészt kedvenc zenei stílusom, a punk magyaros hangzásának is megfelel. Évente változik a címke design, amit én tervezek. Saját stílusomat próbálom átültetni a címkékre, megkötések nélkül. A borok és a címke is a punk attitűdöt képviseli, kitörni az uniformizált és konszolidált stílusból. Célom, hogy a termőtájat tudjam megjeleníteni a borokban, a lehető legtermészetesebb formában. Csak certifikált ÖKO területekről származó szőlőt dolgozok fel. A borok szűretlenek és derítetlenek, minimális vagy zéro ként tartalmaznak! Boraim a hazai színtér mellett Lengyelországban, Dániában, Belgiumban és USA-ban is jelen vannak, amire nagyon büszke vagyok!” Itt találod a PANK-ot: katt ide!

PETNAT A KÉZBEEEEEN

Hol lehet szavazni?

Berakjuk ide a linket ahol Attilát is megtalálod, és tudsz szavazni Pálffy Attilára, nem olyan egyszerű a feladat, de keresd meg: katt ide!

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )