Jön a Vince Gála november 19-én!

Vince Gála egy újabb nagyszabású és elegáns rendezvény a megújuló Vincétől

Takler Borbár Buda

Idén nyáron kezdődött változások

Az óbudai Takler Borbár Budában tartotta meg sajtótájékoztatóját a Vince, ahol bemutatkozott az új vezető is. Ertl Flóra már 2022. májusa óta vezeti a Vincét és rövid idő alatt jelentős változásokat szeretett volna elérni. Küldetéssel érkezett a márka élére és szívügyének tekinti a Vince megreformálását. Ennek megfelelően Flóra nagy elánnal vetette bele magát a munkába. Idén nyáron elkezdődött a változás annak érdekében, hogy új alapokra helyezzék a Vince márkát. Tisztelve a hagyományokat a márka szakmai múltját egy újító, modernizáló folyamatnak lehetünk tanúi.

Az ihatóbb Magyarországért

Ertl Flóra a Vince új vezetője és Vancsik Ivett a Vince magazin főszerkesztője

Új műsorhoz új platform kell

Október elején egy jelentős fejlesztési projekt záró akkordjaként elindult a Vince platformja. Az új weboldal egy helyen gyűjti össze a Vince összes tevékenységét, valamint bevezeti megújult szolgáltatásainak széles körét. A vince.hu ezzel a fejlesztéssel tért vissza hagyományaihoz, örökségéhez, tette ezt természetesen a mai kor követelményeinek megfelelő letisztult, átlátható formavilág és nyelvezet segítségével.

Szentpéteri Flóra és boruk a Vince Gálára a Szentpéteri Néró

Parazsat fogtak és haladni kell a korral

„A múltból a parazsat érdemes tovább vinni, a hamut pedig kisöpörni” (Székely mondás) Ez a Vince új hitvallása.  A platform fő feladata, az értékteremtésen és -megőrzésen kívül, hogy összekovácsolja a borkedvelő közönséget. A platform vadonatúj boros rendezvényein, lesznek VinceTúrák, vagyis pincelátogatások, bortúrák, fine dining vacsoraestek, beindítják a Vince boriskolát, a tudásra szomjazóknak.

Eszterbauer Pinceátlag és Arató Csilla

Mit tud még a Vince platform?

A megújult borcsomagok is helyet kapnak rajta, a bortesztek eredményeit is el lehet rajta érni, sőt indul a Vince saját gyártású országos bortérképe, mely segítséget ad a saját boros utazásokhoz. A platform mögé egy hűségprogramot is megálmodtak: a borkedvelő közönség, vásárlási kosár értéktől függően, 4 szinten, Kezdő, Classicus, Superior és Grand Superior besorolásban különböző juttatásokat zsebelhet be, például ingyenes  rendezvényjegyeket, kedvezményt a Vince boriskolába, elővásárlási jogokat különleges tételekre stb. 

Vince Gála 2022

Beszéljünk a Vince Gáláról

A platform egyfajta első „mérföldköve” és debütáló rendezvénye az idén szintén megújuló Vince Díj és Vince Gála, amely az „Egy nap nagymesterek műveinek körében” fantázianevet kapta, hiszen a művészi alkotómunka és a borkészítés két rokon műfaj. Még lehet szavazni a Vince díjazottakra október 31-ig, Mi már leaduk a szavazatunkat: katt ide! (A tavalyi rendezvényre is felhívtuk olvasóink figyelmét: katt ide!) A szervezők a „boralkotások” bemutatására is megtalálták az igazán méltó helyet, a művészet egyik legfontosabb színterét: 2022. november 19-én 15 órától a Szépművészeti Múzeum ad otthont a Vince Gálának. Az 1906-ban megnyílt Szépművészeti Múzeumot Európa legjelentősebb múzeumai között tartják számon, gyűjteményei az európai képzőművészet szinte minden ágának összes korszakába bepillantást engednek. Egészen különleges pillanat lesz a november 19-i Vince Gála, ahol a vendégek a nagymesterek művei között sétálva kortyolhatják a bort, az emberiség másik megkülönböztetett alkotását.

A Román Csarnok is a Vince Gála 2022 helyszíne

Anger Zsolt színművész lesz a házigazda (Aranyélet Endre bája)

Az eseményt a Vince Díjak átadásának ceremóniája koronázza meg, az estet pedig a legkiválóbb gourmet-fogások, többek között champagne-ok és tengeri válogatások, valamint mesterkurzusok és élő jazz zene teszik felejthetetlenné. A jó hangulatról az esemény házigazdája, a magyar bor és gasztronómia ügye iránt évtizedek óta elkötelezett színész, Anger Zsolt színművész gondoskodik. Vince Gála jegyek elérhetősége: katt ide!

sajtóanyag alapján (x)

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )