Miskolci Rangolás Boroknak!
Újra itt van a Miskolci Hunnia Bor Rangolás és Avasi Kvaterka is zajlik! Az ihatóbb Magyarországért Rajta tartjuk a Bükki borvidék ütőerén… Sokszor cikkeztünk már … Tovább a cikkre ->
Újra itt van a Miskolci Hunnia Bor Rangolás és Avasi Kvaterka is zajlik! Az ihatóbb Magyarországért Rajta tartjuk a Bükki borvidék ütőerén… Sokszor cikkeztünk már … Tovább a cikkre ->
Összefogtak a helyi termelők és termékeiket interaktív borvacsora keretében mutatták be Nyulasi Gábriel István írása Verőce gyönyörű és könnyen elérhető! A Dunakanyar kapuja a csodás … Tovább a cikkre ->
Stratégiai megállapodás született a Pannon Bormíves Céh és a SVÉT között Az ihatóbb Magyarországért Két nagy rendezvényen közös fellépés A Pannon Bortermelők stratégiai megállapodást kötöttek … Tovább a cikkre ->
Nem maradsz olasz pizza nélkül a Balaton déli partján… Balaton, Napfény, Itália… Most már tényleg igazán minőségi olasz pizzát ehetsz a déli parton. Vége az … Tovább a cikkre ->
Ezerjó okunk van május 16-án, magyar borunk első nemzetközi napján… Ezerjó okot mondhatunk… Az ezerjó, mint történelmi magyar szőlőfajta megérdemel egy napot, nemcsak Magyarországon, hanem … Tovább a cikkre ->
GLÉDA vendéglő és az új-zélandi ANZIL Hungarian Restaurant: A földkerekségen átívelő húsvéti magyar összefogás az Anyákért… A hónapban már a második jótékonysági kezdeményezésről számolunk be, … Tovább a cikkre ->
Egy fantasztikus görög kezdeményezés a hétvégére… Pezsgőt bárhol, bármikor… Szóval mindig! Mi úgy vagyunk vele, hogy a pezsgő olyan ital, amely szinte mindennel párosítható. … Tovább a cikkre ->
Gál Fruzsina is részt vehetett az Onyx Étterem Utolsó Vacsora projektben… Márciusban bezárt és azóta sem nyitott ki… A márciusi bezárás után nyolc hónappal … Tovább a cikkre ->
Egy új piacon mutatkozott be a VinoPiano Borbár… Nyulasi Gábriel István írása Nem ismeretlen terület A VinoPiano Borbár már régóta piacozik, hiszen jelen van a … Tovább a cikkre ->
A fővárosból a Kazárok földjére költözött – Egy hónapja már a kozárdi Vadvirágban “Leginkább a tradicionális konyhát kedvelem, klasszikus és maszkulin alapanyagokkal. Szeretem az … Tovább a cikkre ->