Éljen a megbonthatatlan Pannon – SVÉT barátság!

Stratégiai megállapodás született a Pannon Bormíves Céh és a SVÉT között

Az ihatóbb Magyarországért

Két nagy rendezvényen közös fellépés

A Pannon Bortermelők stratégiai megállapodást kötöttek a Stílusos Vidéki Éttermiség közösségével a pannon gasztronómia közös építésére és képviseletére. Ennek keretein belül ebben az évben két nagyszabású rendezvényen is találkozhatnak a Pannon Bormíves Céh tagi pincészeteivel és a SVÉT éttermeivel, akik kiváló borokkal és minőségi fogásokkal készülnek az eseményekre. A SVÉT rendezvényei mindig kiemelkedő minőségűek: katt ide!

Debrecen, ez nem figyelmeztetés, ez csábítás!

Rögtön a jövő hónap elején (2022.07.01 – 03.) a debreceni Nagyerdei Parkban a teljes mellszélességgel visszatérő 6. Debrecziner Gourmet Fesztivál ismét nagy mennyiségben tartalmaz SVÉT adalékot! Sőt most már Pannon Bormíves Céh borokat is! De ez nem figyelmeztetés, ez csábítás! Debrecen válogatott éttermei, Budapest sztárfellépői és stílusos vidéki éttermeink együtt terítik ki csúcsgasztronómiájuk változatos, kreatív portékáit a nagyszerű nagyerdei Békás-tó partján.

Tata, Pannon Piknik SVÉTesen!

A SVÉT éves nagyrendezvényét idén Tatán tartja 2022.09.10 – 11. Ezúttal a megállapodások értelmében helyet kap a rendezvényen a Pannon Piknik. Tehát a Stílusos Vidéki Éttermiség kiváló egységei mellett a Pannon Bormíves Céh is felvonul és erődemonstrációt tart, hogy megmutassa a publikumnak a magyar bor erejét.

A Pannon Borútlevél mostantól SVÉT útlevél is egyben!

A SVÉT elnöke, Ruphert László felajánlotta, hogy aki a Pannon Borútlevélben gyűjti a pecséteket és 16 pincét meglátogat, egy 2 személyes, 4 fogásos vacsorán vehet részt a Stílusos Vidéki Éttermiség éttermeiben. Ha valaki pedig az összes pincét meglátogatja, akkor egy 2 személyes, 6 fogásos vacsorát fogyaszthat el a SVÉT éttermek valamelyikében.

sajtóanyag alapján (x)

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )