Edd fel a várost! – III. Street Food Éjszakája – Budapesten és Szegeden!

Ez már annyira divatos, hogy nem is tudjuk mennyire… December 8. a NAGY NAP a street food szerelmeseinek. Enni a városban lazán, kint a utcán vagy bent a street food bárban!
Beleharapni egy ízes szendvicsbe, amelybe a húst jó pár órán keresztül zaftosan sütögették….
Nem kell itt „éttermeskedni”, várni a pincért, odamész fizetsz és falatozol!  Eljön a nagy nap, taco-k, hamburgerek, hot-dogok és minden street food ünnepe! Irány falatozni! A budapesti street food szféra harmadik alkalommal is összefog, hogy megmutassa a nagyközönség számára, milyen sokrétű, mennyire zseniális, milyen közel van, és mennyire finom ez a műfaj. December 8-án, csütörtökön, 18:00-tól újra itt Street Food Éjszakája, ahol a többi „A … Éjszakája” típusú rendezvények tematikájának megfelelően saját üzlethelyiségükben várják majd street food bárok és éttermek az érdeklődőket, és mindegyikük 20-50% közötti árkedvezménnyel és különleges, adventi menüvel készül erre az estére.
haaaaaaammm. Befér a szádba?
Haaaaaaammm !!!! Befér a szádba?
Már most nagy az érdeklődés, az eseményben több mint 7 ezer street food rajongó gyűlt össze és már most több ezren böngészik a flyerz.hu street food adatbázisát, melyben az összes, a Street Food Éjszakájához csatlakozott hely megtalálható adataikkal, leírásukkal, az adott kedvezmények mértékével és különleges adventi menüjükkel együtt. Érdemes előre megtervezni a csütörtöki street food útvonalat, hogy minden ízletes falatra jusson idő és hely a hasunkban!
hús hús hús
hús hús hús – ne légy olyan mélabús…
A budapesti street food népszerű hulláma egyre több olyan helyet mutat fel, melyeknek itt az ideje, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Kiemelkedő kuriózumnak számít például a Budapest Barbecue Company, mely az eredeti amerikai barbecue közösség életérzését és profizmusát hozta el Budapestre. Vagy a Gringos Amigos, amely a tex-mex vonalat képviseli magas fokon, aminek egyedi hangulatú casual fast food étterme magával ragadja a mexikói konyha szerelmeseit. A Raqlap, Budapest első gasztro & street bárja a főváros legkisebb fesztiváljaként aposztrofálja magát – itt több street food remekkel is találkozhatunk, többek között pulled pork szendvicscsodákkal és több mint százféle fröccsvariációval.
Aztán Blinit ettetek már?
Aztán Blinit ettetek már?

A III. Street Food Éjszakája egy kicsit más lesz, mint eddig, hiszen Budapest határait elhagyva Szegeden is csatlakoznak az eseményhez street food-ot kínáló vendéglátóhelyek. Velük együtt több mint 60 helyen várják a street food bárok a műfaj szerelmeseit, melyek pontos listája az adventi menü kínálattal és a kedvezményekkel együtt a www.flyerz.hu-n tekinthető meg.