26. Budapest Borfesztivál, szeptember 7-10.

Igen ez már a 26. és még mindig a Budai Várban, a borfesztiválok királynője mindig nagy élmény. Lássuk, hogy mi várható az idén!

(Borítókép, Borfesztivál hivatalos fotó, Szigetváry Zsolt)

Kedvezményes jegyek szeptember 3-ig

A Napijegy tartalmaz 1 kristály kóstolópoharat, 1 pohártartó szütyőt, ingyenes belépést a Budapesti Történeti Múzeum állandó kiállításaira és a rendezvény 1 napjára szabad ki-/bejárásra jogosító karszalagot. Mindez szeptember 3-ig 2750Ft, ezután már 3200Ft-ért tudsz bejutni a legnagyobb borfesztiválra. További infók itt: klikk ide!

 

Idén Chile a vendégország

Sokan féltették a vörösborainkat, hogy az olcsóbb és jó dél-amerikaiak kiszorítják őket. A magyar fogyasztó szerencsére elég tudatos abban, hogy saját nemzete nedűit kortyolja. Chile egyedülálló földrajzi, éghajlati és társadalmi jellemzői páratlan feltételeket biztosítanak a világszerte elismert minőségi borok készítéséhez. A chilei borokat a rendkívül termékeny földek adják, ízviláguk magába hordozza az ősi bölcsesség védjegyét és a modern technológiát, a tisztaság, frissesség és a páratlan ízek megőrzése és megerősítése érdekében. A Borfesztiválon itt a lehetőség, hogy jobban megismerjük ezeket a borokat. További infók itt: klikk ide!
Limitált különleges pohár

Nagyon szeretjük a már sok-sok éve forgalomban lévő borfesztiválos kóstolópoharakat. Azért mi is szívesen kipróbálnánk a különleges minőségű új poharakat… Idén 2017 darabos limitált mennyiségben új poharakkal készülnek, így ha nem késlekedik, Ön is egy egyedi grafikával díszített, exkluzív Stölzle kristály kóstolópohárral a kezében sétálhat a Borfesztivál forgatagában. A kizárólag elővételben megvásárolható pohár a tökéletes szakmai tervezésnek köszönhetően kifinomult és elegáns, emellett a bor illata és zamata kiteljesedhet, nagyobb kóstolási élményt nyújtva. További infók: klikk ide!
Taste of Hungary Magyarország ízei

A Taste of Hungary egy különleges program, különleges borokkal, melynek célja szigorúan válogatott borokon keresztül megmutatni Magyarország legfontosabb szőlőfajtáit és borstílusait. A program elsősorban – de nem kizárólag – külföldi látogatóinkat szeretné bevezetni a magyar borok szépségeibe, de örömét lelheti benne mindenki, aki támpontokat szeretne a Borfesztivál forgatagában, vagy egyszerűen csak a legjobbak közül is a legjobbakat kóstolná. További infók: klikk ide!
Gasztro: Czinege elhozza a nagy zöld tojásait!

Újdonságként a Czinege Füstölgő Sarok BBQ frissen készült ételeivel mutatkozik be, melyek Big Green Egg kerámiában készülnek. A Falatozó Kertbe érkezik a La Lasagneria, igazi olasz lasagne-val és további, eredeti olasz recept alapján készült specialitásokkal. Hamisíthatatlan olasz életérzés természetesen olasz séf tolmácsolásában. Helyben gyúrt tésztából, frissen, kemencében sütött magyaros ételekkel, extra feltétekkel készül vendégeinek a Szittya Pita Kenyérlángosozó és a Szittya Buci. A prémium különlegességek szerelmeseit az Oroszlános udvarban a Ritz-Carlton Hotel étterme, a Deák St. Kitchen várja. Nem kell messzire menni a tenger gyümölcseiért sem, csak pár lépés a Lobster Bár, ahol homárból, langusztából, rákból és kagylóból készítik el az ízletes fogásokat. További infók: klikk ide!

 

Szóval, már csak 10 nap!

Szerezd meg a jegyed és gyere el! Csak 10 nap és megtelik a Budai Vár boldogan kortyoló emberekkkel. Csak jó idő legyen hozzá, legalább olyan, mint tavaly! Még van újdonság és program, ezeket kérlek, hogy nézd meg itt: klikk ide!

Gratulálunk (facebook-os) játékunk nyerteseinek:

Békefi Lilla és Boglárka Lele

Köszönjük Mindenkinek a lelkes részvételt! További jó kortyokat, legközelebb Te is nyerhetsz!