Újra a KultPince! – Jön a Monori CsámBORgó!

A KultPince, megérkezel…. Mindig olyan, mintha hazatérnél, megölel a táj. Végignézel a hullámzó gádorok sorain, leülsz a fűbe a fröccsöddel és csak hallgatod a csöndet.

Mindent is megörökítünk!

Nyulasi Gábriel István írása

Nyugodj meg ez a KultPince!

A KultPincébe megérkezve mindig olyan, mintha hazatérnél. Végignézel a hullámzó gádorok sorain, leülsz a fűbe a fröccsöddel és csak hallgatod a csöndet. Mint tékozló fiút úgy fogad szeretettel a KultPince, megvendégel ízes falatokkal, jó borokkal. Már régen tartottunk vetítést náluk, hiszen a BorMozi ötlete náluk indult egy pár éve. Idén még nem volt BorMozi Az ihatóbb Magyarországérttal, ám lehet, hogy még szervezünk 2016-ban egy közös projektet. Egy 2013-as tudósításunk: katt ide!

Az ideális rendezvényhelyszín

Fantasztikus fejlődésen ment keresztül az amúgy is pompásan felépített komplexum. A központi présház mellé kiépült az üveges fedett rendezvényterem mellé elkészült a gyönyörű szaletli. (csodás terasz az esküvői szertartásokra) A külső terasz körül is le lett burkolva a tér, és kiépült egy petanque pálya is.

rendezvényterem
rendezvényterem

A KultPince univerzális

Nemhiába, most már egymást érik az esküvők, csapatépítők a bor és kultúra találkozóhelyén. Közös főzések, bortúrák, kirándulások kiváló helyszínévé nőtte ki magát a főváros közeli KultPince. Ott jártunkkor is éppen egy esküvő előkészületei zajlottak az ifjú házasuló párral, ám már bejelentkezett a következő páros is.

Egy csapatépítőn készült további képek itt!

A hasakon keresztül kapcsolódni

A közös főzések a legjobb csapatépítők, télen a nagy disznóvágások is igazán összehozzák a kollégákat. Ha ezekre nincs idő vagy lehetőség, akkor egy közös étkezés a nagyszerű séf készítette menüsorral felejthetetlen élmény.

Szaletli
Szaletli

Szurok Gábor a séf

Hosszú éveken át Monoron főzött – így nagyon jól ismert a városban – a Nikolett Panzió törzsközönségének kialakulásában jelentős szerepet játszott, illetve a Vigadó egy-egy nagyobb rendezvényének sikeréhez is hozzájárult kifinomult főzőtudománya. Mostanság akik rendszeresen szeretnék Monoron Gábor házias főztjét kóstolni, jöjjenek el a KultPincébe! Nyitott és zártkörű rendezvényeinken élvezhetik a keze közül kikerülő étkek harmonikus ízvilágát, legyen az egy egyszerű egytálétel, az ízlelőbimbóknak nagyobb kihívást jelentő különleges fogás vagy egy komplett esküvői menüsor.

Készülőben!
Készülőben!

 A Monori CsámBORgóról

Vadonatúj projektjük a Monori CsámBORgó, amely egy interaktív a strázsahegyi pincegádorok között zajló játék.  Csapatépítés, barangolás, izgalom, játékszellem, furfang, friss levegő, pompás pincetáj. Mi kell még? Bor és étek? Az is van bőven, úgyhogy kalandra fel Borrajongók, nemsokára mi is személyesen kipróbáljuk a helyszínen az érzést.

Programok a Kulpincében

Kiváló közösségépítő program, ahol munkatársak, baráti társaságok feledkezhetnek bele az önfeledt játékba két órán keresztül. A felfedezés egyidejűleg 6-8 fő számára optimális, nagyobb számú jelentkezés esetén időeltolással indulhatnak a kalandvágyó csapatok.

Jelentkezés, ajánlatkérés ITT, vagy itt: info@kultpince.hu

Csak vidáman!
Csak vidáman!

Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )