Országos Fotópályázat a Borról! Határidő: 2015.05.01.

2015. január 22. – Az ihatóbb Magyarországért –

FOTÓPÁLYÁZAT! KICSIKNEK, NAGYOKNAK, PROFIKNAK, AMATŐRÖKNEK! MINDENKINEK! Ha szereted a bort és akkor is ha nem… Mert a borról mindig készülhet kép! Pohárral a kézben, a szőlőben, pincében, borüzletben, borfesztiválon, borkóstolón… Vagy csak otthon munka után kibontasz egy palackkal és éppen ott a gép és jön a hangulat… Akkor kattints, vagyis exponálj, aztán pályázz! A május 1., mint határidő ne tévesszen meg, már most küldheted be a képeket, a részletek, feltételek a cikkünkben!

A következő sorokban kicsit részletezzük, hogy milyen két nagy FOTÓPÁLYÁZATOT hirdetett meg a KultPince, (A KultPince gyönyörű hely, mindenkinek ajánljuk és ők azok, akik hihetetlen energiákat mozgósítanak évről-évre a borkultúra ügyéért) a Monori BORTÁRS Filmfesztivál 2015 keretén belül.

Ennek a sornak a végén, már pályázhatsz is és olvashatod a részletes pályázati feltételeket: Klikk ide!

A linkre klikkelve rögtön egy Monori BORTÁRS Filmfesztivál 2015 felirat jön fel (mivel boros mozgóképpel is lehet nevezni és lejjebb gördítve találod a BORTÁRS TÁRSRENDEZVÉNY 2015 FOTÓPÁLYÁZAT és KIÁLLÍTÁST

„VANNAK VIDÉKEK LEGBELÜL” ORSZÁGOS FOTÓPÁLYÁZAT

Várjuk a fotópályázatokon még nem szerepelt, az elmúlt 5 évben készült fotókat a következő kategóriákban:

– Borvidékek (Táj és építészet)

– Szőlősgazdák és borászok (emberek, arcok és tevékenységek)

– A szőlő/bor lelke (lírai hangulatok, képköltészet)

Várjuk a fotópályázatokon még nem szerepelt, az elmúlt 5 évben a Monori Pincefaluban, a Strázsahegyen – az építészet, táj, csendéletek mellett elsősorban a strázsahegyi emberekről (akár portré formájában, vagy munka, szórakozás közben) készült amatőr vagy profi fotókat.

„EMBEREK A STRÁZSÁN” FOTÓPÁLYÁZAT

Várjuk a fotópályázatokon még nem szerepelt, az elmúlt 5 évben a Monori Pincefaluban, a Strázsahegyen – az építészet, táj, csendéletek mellett elsősorban a strázsahegyi emberekről (akár portré formájában, vagy munka, szórakozás közben) készült amatőr vagy profi fotókat.

A fotók folyamatosan beküldhetők a pályázat időtartama alatt: 2015.01.03-2015.05.01.  Nevezési lap

Egy szerző havonta legfeljebb három fotót küldhet be, a havonta beküldött képek közül a Bortárs Filmfesztivál facebook oldalán szavazással (legtöbb like-t gyűjtő kép) választjuk ki a hónap fotóját.

A hónap fotói a további díjnyertes képekkel együtt a Bortárs Filmfesztivál díjkiosztójának napján, a Borvidékek Hétvégéje fesztiválon a KultPincében kiállításra kerülnek. A kiállított nagyítások a KultPince és a Monori Borút Egyesület gyűjteményébe kerülnek.

Beküldési határidő: 2015. május 1. Egy szerző legfeljebb 3 képet küldhet be.

Készült sok szép fotó a legutóbbi Jégvirágtól Borvirágig Forralt Boros Gasztro Kalandozáson a Strázsahegyen? Ez egy hosszú kérdés volt és ne bánkódj, ha épp nem jutottál ki, mert májusig még kiugorhatsz, a pincék, a hullámzó gádorok várnak! De azért siess!

 

 

Kategória Bor