Nevezz az online cikkíró versenyre! II. Hungarian Web Wine Writing

Már a második cikkíró versenyt szervezik Németh Ágiék a honi és a külföldi borbloggereknek.

Három kategóriában várják írásokat, a fődíj egy all inclusive spanyol út tele cavával és borral. Lesznek külön díjak is a három fő kategórián kívül, az egyik ezek közül a Sánta Zoltán Emlékdíj. A tavaly hirtelen elhunyt Sánta Zoltán sokunk tanára és kollégája volt. Az Emlékdíjjal az ő szakmai öröksége előtt szeretnénk tisztelegni, s mivel a tanítás, a jövő szakembereinek képzése a szenvedélye volt, az Emlékdíjat annak az ifjú tehetségnek szeretnénk adni, aki a II. Hungarian WebWineWriting mezőnyéből leginkább képviseli Zoltán szellemi örökségét.

A három kategória röviden

Márkaépítés borban
Vannak úgynevezett szerethető brandek, olyan márkák, amelyek logóját szívesen viseljük a testünkön, telefonunkon vagy az autónkon. Hogyan válhat egy borászat ilyen márkává?

Ritka fajták térhódítása
A chardonnay vagy a cabernet világfajták, mindenki ismeri őket. Sokkal nehezebb a helyzet olyan fajtákkal, amelyet csak egy ország vagy egy régió ismer. Ki hallott a néró szőlőfajtáról?

Borturizmus másként
A pince mélyén mindig jobban ízlik a bor, különösen, ha maga a borász tölti poharunkba. A klasszikus kóstolón túl ezer módja van a vendégek elbűvölésének.

wwine

Nevezési határidő
A versenyre 2019. július 10-ig várjuk a nevezéseket. A nevezéshez a nevezni kívánt cikk linkjét az info@hungarianwines.eu e-mail címre kell megküldeni legkésőbb 2019. július 9-én éjfélig. Az e-mailben kérjük megadni a versenyző nevét, e-mail címét és telefonszámát.

Az első fordulóban idén is remek szakemberek zsűriznek, többek között mint Gál Helga, a Külügyminisztérium bortanácsadója, Toronyi Zsuzsa, a Wines of Hungary UK gazdája, Tóth Katalin a Tóth Ferenc Pincészettől, Koch Csaba a Koch Borászattól,  Izsák Norbert borszakíró és coach. Sok sikert kívánunk!

 

további részletek, nevezés: klikk!