Március 26-án Badacsony New Yorkban – Nyerj velünk jegyet!

2015. március 21. – Az ihatóbb Magyarországért

Már kevesebb, mint egy hét, és itt van a nyakunkon a Badacsony New Yorkban, hidd el pompás borfürdő lesz! 2015. március 26. Rituális alámerülés a badacsonyi borok világába a Hotel Boscolo New York Palota részében. A rendezvény központi témája idén az illatos borok köré épül, innen az illatos alcím, megmutatva, hogy az illatos fajták is mennyire sokszínűek, és mennyire jól érzik magukat a Balaton északi partján. Szóval gyere velünk a Badacsony New Yorkba 2015 borkóstolóra, a legbadacsonyibb Borélményre! Tehát megnyerheted a belépőt a rendezvényre, ha játszol velünk!

Az ihatóbb Magyarországért Egyesület játékán, most boldog tulajdonosa lehetsz a belépőjegyeknek a Badacsony New Yorkban 2015 rendezvényre.

A rendezvény időpontja: 2015. március 26. (16 és 20:30 óra között)

A helyszín: A New York-palota Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút 9–11. szám alatt

Mit kell ehhez tenned?

Egy gyors játék és tényleg azok nyernek, akik rajta tartják a kezüket a borvilág ütőerén, ám ha a rajongók között vagy Az ihatóbb Magyarországért facebook oldalán, még könnyebb a helyzeted! Tehát ha még meg is osztod a játékot a facebookon, természetesen több esélyed van a nyereményre. Az ihatóbb Magyarországért  elérhetősége a Facebook-on ideklikkelve!

A játék elérhetősége a facebookon:Klikk ide a játékért, a dupla esélyért!

Hogy nyerheted meg a belépőjegyeket az egyik legbadacsonyibb Borfesztiválra? Csupán regisztrálnod kell a következő címen, egy elküldött e-mail segítségével a borjatekos@gmail.com -on a következő szöveggel: “Illatos Badacsony” Kérjük az e-mailben feltüntetni a játékos pontos nevét, és telefonszámát. Sorsolás: 2015. március 24-én. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Játékra fel! Klikkelj, kortyolj, nyerj!

Gratulálunk nyertesünknek: Erdélyi Andrea

Miért érdemes meglátogatni a Badacsony New Yorkban 2015 rendezvényét?

A borkóstoló élményét a patinás helyszín, valamint a borászok személyes jelenléte fokozza. Kitűnő alkalom ez, hogy az érdeklődők megismerhessék a helyi termelőket, a borász szakma kiemelkedő képviselőit, kérdéseikre közvetlenül tőlük kapjanak válaszokat. A kisebb borászatoktól a legnagyobbakig, kézműves termelőktől a nagy pincészetekig mindenki jelen lesz, hogy az általuk kínált válogatott borok kóstolása, és a velük való beszélgetés által elevenedjen meg a Badacsonyi Borvidék hangulata.

14-16 óráig a szakmai partnereket várják, de a délután folyamán (16 és 20:30 óra között) minden borszerető részt vehet az exkluzív kóstoláson, mindössze 5900.- forintért a helyszínen, elővételben pedig 4900.- forintért.

Jegyeket vásárolni a www.kostolo.badacsony.com oldalon,szinte kizárólag elővételben lehet. A helyszínen korlátozott számban kerülnek jegyek értékesítésre.