Magyarország Stílusos Vidéki VillásReggeli Fesztiválja immár második alkalommal

Ott voltunk az elsőn és fantasztikus volt az élmény. Az örökké tartó fenséges reggelizés fesztiválja…

 

Csodareggelizés!

A kis zöldségesládákat tartva standról-standra jártunk a szabad ég alatt, elnyújtóztunk a szalmabálákon szüneteket tartva. Élvezettel faltuk a finom falatokat, a DJ kellemes szetteket pörgetett. Hamar elteltünk a friss levegővel, a gyönyörű kúrián pihegtünk teli gyomorral. Ez egy földi mennyország, ahol mindig kezdődik a nap, mindig reggel van és azt szeretnéd, hogy sose érjen véget… Részlet a tavalyi élményeinkből: klikk!

Egész nap indítod a napot, mint egy király! Bizony ez fenséges élmény, brunch-olni piknikhangulatban egész nap, ez bizony király dolog!

Időpont: 2019. május 12. vasárnap 10.00-17.00

Helyszín: Babérliget Kúria-Polány

Csukd be a szemed, és képzeld el: májusi melengető napsütéses reggel, terasz, szépen terített asztal, madárcsicsergés, tavaszi szellő.  Friss péksütemény illat, a kedvenc tojásételed, házi kencék, melyek titkos receptek alapján készültek, friss gyümölcs, sonka, kolbász a környékről, a nagyi sütijei, amiket nem lehet abbahagyni. Nem sietsz, ez a reggel csak a tiéd. Már jön is a kávé, hátradőlsz és érzed, kevés jobb dolog van ennél, így indítani a napot. Mi a Stílusos Vidéki szállodások ezekben a reggelekben hiszünk, így kényeztetünk nap, mint nap szeretettel, odafigyeléssel. Szeretnénk, hogy megtapasztald te is, ha már voltál valamelyikünk házában azért, ha még nem voltál azért. Egy egész napot dedikálunk a REGGELI érzésnek, lelassulunk, összegyűlünk egyik tagtársunk csodaszép kertjében és egész nap villásreggelizünk.

Kenceficék
Kenceficék

8 Stílusos Vidéki Szálloda mutatja meg immár másodszor, MÁJUS 12-én vasárnap, mit gondolnak, milyen az ízes, minőségi, helyi alapanyagokra épülő reggeli. 8 standon reggeli finomságokat kóstolhatnak a vendégek. Helyi borászatok nedűit poharazhatják a fesztiválozók, itt lesz a Pócz és Bujdosó Pincészet is. Az elmaradhatatlan habzó sem fog hiányozni, erről a Kristinus Borbirtok gondoskodik. E mellett kézműves kávé is lesz, hiszen a tökéletes reggelihez az is hozzátartozik, a Miko Coffee prezentálásában.  A rendezvény a Babérliget Kúria csodás rendezvényházában lesz, így rossz idő esetén is kényelmesen reggelizhetnek a vendégek. Napsütésben pedig az egész kertben kényelmes hempergőkön, plédeken lehet piknikezni. Chill-out hangulattal, lágy zenével várják a vendégeket, a kisgyermekesekre is gondolva. A helyszín is különleges, hiszen Somogyban, Polányban található, mely nincs 40 km-re a Balatontól, így érdemes hazafele a Balcsiról beugrani egy Stílusos reggelire, mert  10.00-17.00-ig tart a rendezvény. A belépés ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött: klikk!

Az egyes ételkóstolók ára 500 Ft és 2000 Ft között mozog.

A rendezvény FB eseménye: klikk!

 

Kik is a szervező Stílusos Vidéki Szállodák?

Babérliget Kúria- Polány- a VillásReggeli Fesztivál helyszíne

Hotel Botanica- Dánszentmiklós

Káli Art Inn- Köveskál

Kosbor Panzió- Magyarszombatfa

Nomád Hotel & Glamping- Noszvaj

Páskom Cottages- Lajoskomárom

Platános Kúria- Balástya

Rosinante Fogadó- Szigetmonostor


IMG_20180513_113059

Hol lesz a VillásReggeli Fesztivál:

  1. május 12-én Polányban a Babérliget Kúriában.

 

Mettől meddig tart a VillásReggeli?

Miért is ne lehetne az időt erre a napra megállítani? A második Stílusos Vidéki Villásreggeli 10:00-kor kezdődik és formabontó módon 17:00-ig tart-így lelassulhattok, egész nap élvezhetitek vendégszeretetünket.

Kell-e fizetni a belépésért illetve az ételekért és italokért?

A belépés a rendezvényre ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

A regisztráció https://stilusosvidekiszallodak.hu/villasreggeli-fesztival-2019/  04. 12. és május 10. között lehetséges. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezők fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidő előtt lezárják. A reggeli finomságok kóstolóadagok formájában vásárolhatók meg a standokon. Az egyes ételkóstolók ára 500.- és 2000.- forint között mozog.