Bor és delikát szaküzletbe értékesítőt keresnek!

Boros állásban dolgoznál némi gasztronómiai tapasztalattal? Legyél kedves és lelkes – most jelentkezz!

Újbudai bor és delikát üzletbe keresünk értékesítő kollégát teljes munkaidőben. Kommunikatív, kedves, nyitott személyiség legyen. A gasztronómiai képzettség és tapasztalat előny, de sokkal inkább a nyitottság, tanulékonyság, kreativitás és lelkesedés számít. Sajtok, hús- és delikát termékek eladása, szendvicsek, kencék helyben készítése és felszolgálása, kávé, üdítő, bor ki- és felszolgálása a feladat. Alapvető ételkészítési ismeret előny. Lelkes, kedves, gasztromán munkatársat, csapattársat keresünk! Jelentkezés: privátban a helllovino@gmail.com címen!

 

Hol is kellene dolgoznod? Segítünk! Helllo Vino!

Helllo Vino! Így köszöntjük Sasad-Gazdagrét határán tavasszal nyíló bor és delikát üzletünk rajongóit! Három l-betűvel, mert lelkesedünk, lángolunk, lobbanunk a borért és a finomságokért!

A Helllo Vino facebook oldala ideklikkelve érhető el további információkért!

Háztáji, egészséges, különleges élelmiszereket árulunk, jó ár-érték arányban, prémium minőségben is: válogatott hús- és tejtermékek, sajtok, friss pékáru, magyar és mediterrán delikát termékek, az olajoktól, olíva- és más bogyóktól a fűszereken át a házi szörpig, mézig.

Magyar, Kárpát-medencei, balkáni, olasz, spanyol, francia és újvilági borok, pezsgők, pálinkák, kézműves sörök. Mindennapoktól különleges alkalmakig!

Kóstolók, bemutatók. És aki már a boltban megszomjazik-éhezik: naponta helyben készült friss szendvicsek, krémek, kencék, pástétomok, pék- és cukrászsütemények. Reggeli egész nap, hétvégén pezsgővel akár, mint a királyok!
Egy-egy pohár bor, fröccs, pezsgő, prosecco mellett élvezheted az ízeket, kávéval, teával, házi szörppel, limonádéval frissülhetsz, kinn és benn: otthonos bensőnkben vagy “lugasunkban” sütkérezve, dús lombok árnyában… Az ízlelők lelőhelye Újbudán… Sasad-Gazdagrét határán… Helllo Vino… Vita! Köszöntünk és szeretettel várunk tavasztól minden ínyencet!

helllovino