Belvárosi BORPiac a Fuxlikkal – 2016. március 18-19.

2016. március 17. – Az ihatóbb Magyarországért –

A Belvárosi Piacon lévő Bor és Mangalica bemutatja: Belvárosi Borpiac: 2016. március 18­-19-én először jelentkezik a Belvárosi BorPiac, az esemény nem titkolt célja, hogy rendszeresen bemutatkozást teremtsen fiataloknak és időről­-időre kiemelt figyelmet szenteljen egy egy bor régiónak/területnek. Most jönnek a szekszárdi Fuxlik és sokan mások…

Első alkalommal a szekszárdi FUXLI 2015 kerül bemutatásra.

Mi ez a fuxli? Hát a vörhenyes róka svábos kifejeződése. Ami tulajdonképpen a siller megfelelője, igen ennek a se nem rozé se nem vörösbor tartománynak. Mi szeretjük a paksi sillert és jó, elismerjük, hogy szekszárdi megfelelője a fuxli is elég jó ivású. Mert ennek a borocskának ez lenne a lényege, hogy bárhol, bármikor szódával vagy nélküle, de jól essen belőle kortyintani.

A regionális kiemelés mellett, 30 borvidék borászának is teret ad az esemény, hogy a kulturált borfogyasztónak az esemény ne csak gasztronómiaia élményt nyújtson, hanem személyesen is találkozzon a bor készítőkkel.

Tehát a BOR és Mangalica a Belvárosi Piac-al együttműködve bemutatja:

Belvárosi BORpiac

Fedezd fel, kóstold meg és vidd haza!

Borvidékeink 30 kiemelkedő borásza érkezik Belvárosi Borpiacra, hogy pénteken és szombaton bemutassák boraikat a közösségi standokon, míg az emeleten a séfeink isteni falatokkal várják az éhes vendégeket!

BEMUTATKOZIK a szekszárdi FUXLI (sajtótájékoztató 03.18, 15.00-tól)

Az esemény helyszíne: Belvárosi Piac, Hold utca 13, Budapest, 1054

A hangulatról gondoskodik:

➛Pénteken: 14.00-18.00 Candyman (DJ)

18.00-22.00 RITMO Smooth Jazzy Guitar

➛Szombaton: 14.00-18.00 DJ JOVAN

18.00-22.00 BUDAPEST BURLESQUE (DJ JUTASI)

A rendezvény nyitva tartása:

03.18 péntek: 16.00 – 22.00

03.19 szombat: 12.00 – 22.00

Belépés: INGYENES, a vásárlás készpénzzel történik a borászoknál és az üzletekben is.

Rendezvény alatt a piac nyitva lesz.

Pohár bérlés: 1000 HUF

Az eseményen résztvevők a teljesség igénye nélkül:

2Ha, Agárdi Pálinka, Bendeke Pince, Bock Pince,Bolyki Pincészet, Debreczeni Szőlőbirtok ,Gedeon Birtok,Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Haraszthy Pince, Istvándy Pincészet, Kolonics Károly, Mathias Borászat, Mon Vin­ legendás történelmi borok kereskedése, Obzidián Bormanufaktúra, Pósta Borház, Törley Pezsgőpincészet, Váli Bor, Vincellér­ház, Zelna, Szatmári Pincészete, Malatinszky Kúria, Gál Tibor Pincészete, Patricius Borház,Tállya Wines, Maul Zsolt, Zsadányi Pincészet, Dubic Borászat és Szőlőbirtok, Veritas Borkereskedés, Fuxli, Delicia sütemények,Vespresso
Facebook esemény ideklikkelve!