Badacsony New Yorkban – Április 5-én!

Találkozzunk április 05-én Budapesten, az impozáns New York Palotában! A Badacsonyi Borvidék színe-java ismét egy emberként mozdul meg és mutatkozik be a Világ Legszebb Kávéházában.

 

Idén a pincék rejtett kincsei
Badacsonytomaj, a borvidék központja éppen 30 évvel ezelőtt nyerte el a „Szőlő és Bor Nemzetközi Városa” kitüntető címet. Idén erre a díjra fókuszálunk: előtérbe kerülnek a muzeális borok, borászaink személyesen töltik a friss és régi évjáratok nagy borait szakmai partnereik és a borkedvelők poharaiba.

Kitűnő alkalom ez, hogy az érdeklődők megismerhessék a helyi termelőket, a borász szakma kiemelkedő képviselőit, kérdéseikre közvetlenül kapjanak választ tőlük. A kisebb borászatoktól a legnagyobbakig, a kézműves termelőktől a nagy pincészetekig mindenki jelen lesz, hogy az általuk kínált válogatott borok kóstolása, és a velük való beszélgetés által elevenedjen meg a Badacsonyi borvidék hangulata.

bnp

Csak a jó borok
A kóstolón résztvevő borokat egy borászokból álló bizottság vakkóstoló során előminősíti, annak érdekében, hogy a rendezvény vendégei kizárólag a borvidéki kínálat legjavával találkozzanak. 15 és 16 óra között a szakmai partnereket és a sajtó képviselőit fogadjuk, 16 órától minden borkedvelőt vár az exkluzív kóstoló, mindössze 5.900 forintért.
(A helyszínen már csak korlátozott számban lehet belépőt vásárolni 6.900 Ft-os áron.)

Idén is mesterkurzusok színesítik a rendezvényt izgalmas témákkal, előadókkal és izgalmas borokkal!
A részletes program és a kiállítók listája hamarosan olvasható lesz az oldalon.

Weller Borház; Nyári Pince; Borbély Családi Pincészet; Laposa Birtok Gilvesy Pincészet; Istvándy Birtok; Villa Tolnay Bor- és Vendégház; Szabó Családi Pincészet; Szent György Pince és Étterem; 2HA Szőlőbirtok és Pincészet; Domaine Edegger Pincészet; Bencze Családi Birtok; Málik Pince; Horváth Pince; Fischer Borház; Szászi Pince; Sabar-dűlő Borház Kft.; Ambrus Bakó; SKIZO BORHÁZ; VáliBor – Váli Péter Borászata Badacsonyörs; Von Beőthy Pince-Csobánci Bormanufaktúra; Csendes Dűlő Szőlőbirtok; Folly Arborétum és Borászat; Orbán Pince; Fata Pince; Németh Pince; Naik szőlészeti és Borászati Kutató Intézet; Első Magyar Borház – Szeremley Birtok; Csanádi Pincészet; Büttner Borbirtok; Badacsonyi Pálinkaház; BellaBadacsony-( Kozári Beáta); Szegi Családi Gazdaság;

Jegyeket a rendezvényre és a mesterkurzusokra március 7-től lehet elővételben vásárolni a www.kostolo.badacsony.com oldalon.