A Fabro Csoda – Mágikus avató a pincében

2015. január 31. – Nyulasi Gábriel István –

Naprendszer, Föld, Európa, Magyarország, Tolnai Borvidék, Paks, Sárgödör tér, és meg is érkeztünk a Fabro Pincéhez. Ahol már tudtuk, hogy van a pincének egy felszentelt sarka, ám nem olyan rég különleges jótékony energiát fedeztek fel a pincerendszer egy másik pontján. Ezért kezdtük ilyen messziről a közelítést, mivel a kvantum tér a Világmindenség alkotó eleme. Tavaly évvégén a Fabro Pince felavatta azt a pilisi faragott mészkősziklát, mely képes a gyógyító energiákat összegyűjteni és felerősíteni. A csoda itt van közöttünk, tehát aki gyógyulni és kikapcsolódni vágyik, mindkettőt megteheti a Fabro Pincében.

Ünnepélyes keretek között került sor a Fabro Pince kőavatására. A programon Paks város elitje is részt vett a Fabro Pince barátai mellett. Kiss Zoltán független kvantum energiakutató tartott előadást, majd Kovács Sándor a pincészet tulajdonosa beszélt kötödéseiről. A vacsorát természetesen önfeledt borozás követte.
Kattints ide a rendezvényen készült többi képért!
Körülvesz bennünket
A Kvantum Tér körülvesz bennünket. Ez az a tér, amiben élünk. Ez az a tér, amiben az Univerzum létezik. Kapcsolatban vagyunk a kvantum térrel, de az hogyan épül fel? Az idő definíciója nem adható meg esemény nélkül. Események térben és időben történnek. Az elemi részecskék mind folyamatok.
A proton, a neutron, az elektron, minden kvark, lepton és mezon esemény (folyamat), ami időben zajlik. A foton és a glüon, mindkettő magának az energia kvantumnak felel meg a kvantum térben. Egész életünk folyamatos változás. Az elemi folyamatok jellemzője is az állandó változás.
Kiss Zoltán: A Kvantum Fizikától a Lélekig – Az Ortega y Gasset Társaság 2013.01.31-i rendezvényének előadás részlete

A Fabro borok is folyamatosan változnak, most már tudjuk a titkot, hogy miért érezzük jól magunkat a bortúra társakkal a pincében! A gyógyító energiák áthatják a teret és a bennük lévő borok is telítődnek azzal. Tehát egy palack Fabro bor kibontása most már duplán egészséges, hiszen nem csak a rezveratrol hat ránk, hanem a kvantumenergia is velünk lesz.

Szívcsakra
A faragott kő melynek leleplezése megtörtént, a Föld szívcsakrájának is tartott Pilisből való. Nem véletlen talán az sem, hogy épp a Kovács-patak partjáról származik. A kő különleges csiszolásakor még egy ősi keresztmotívumot is belevéstek, (a legendák szerint az első magyar szentkolostor díszítő kövének rajzolata) melyet a kereszténység hazai térnyerésekor már a XI. században használtak. A mészkő anyagában, a Ca, C, O, (CaCO3) segíti az energiaátvitelt, másrészt az elhelyezése, betájolása illetve a mintegy 800mm-es nagysága is támogatja a pozitív folyamatokat. 13 méter mélyen, a pince építése közben nemrég felfedezett finánc pincében teljesíti küldetését a faragott kőszikla.

A templomok is mészkőből épülnek fel, és ott is érezni a jótékony hatásokat. Az ember ösztönösen rátalál a pozitív kisugárzású helyekre. Hogy ha van fent, akkor van lent is, így igaz ez a folyamat és az antifolyamat tézisére is – említette Kiss Zoltán független kvantum energiakutató, a Fabro pincében tartott kőavatáson.
Kattints ide a rendezvényen készült többi képért!
Lelki üzenetek
Ha nincs antifolyamat, akkor nincs folyamat sem, ez az egyensúly miatt szükséges. „ És ne vigy minket a kísértésbe” – hangzik el mindennapi imáinkban. Ez az antifolyamat meglétét igazolja, és ha van küldetésed, ne térj ki előle. A kísértés mindig a könnyebb és szebb utat kínálja fel, de ez nem biztos, hogy a végén is jó marad.

Lelki tanítóink azt tanácsolják: legyünk pozitívak, boldogok, hálásak, jók és mindig küldjünk pozitív mentális üzeneteket. És azt is ígérik, hogy sokkal több jót kapunk majd viszonzásul vissza, mint amennyit küldtünk, minthogy a jó szándék jó dolgokat vonz. És a kvantum fizika, a kvantum tér fizikai igazsága ékesen igazolja ezt az állítást! Pozitív hatású üzeneteink hosszú hullámhosszúak, megnövelt időtényezővel. A szeretet hullámai is kis frekvenciás hosszú hullámhosszú lelki üzenetek. Vagyis a jó szándék megnöveli az időtényezőt. Pozitív üzenetet küldve, szervezetünk összegzett neutron folyamataink intenzitása kisebb lesz, mert az üzenet hosszabb hullámhosszú és kisebb frekvenciájú – a proton folyamataink összegzett intenzitása pedig változatlan marad. Az üzenetet személyes kvantum terünkön (auránkon) keresztül küldjük. Kiss Zoltán: A Kvantum Fizikától a Lélekig – Az Ortega y Gasset Társaság 2013.01.31-i rendezvényének előadás részlete

Az üzenetet ezennel elküldtük, ahogy említettük a csoda itt van közöttünk, tehát aki gyógyulni és kikapcsolódni vágyik, most már mindkettőt megteheti a Fabro Pincében.

Kategória Bor