2016. március 28. – Az ihatóbb Magyarországért –
Organikus borászkodás? Biobor? Biodinamikus gazdálkodás? Nyolcan a Juniborosok közül úgy gondolták, hogy átállnak a természetesebb oldalra és így készítik a boraikat. Rajtuk keresztül, a boraikon és személyükön, hiszen ott lesznek és faggathatod őket a bor mellett a DiVino Gozsduban. Állj Te is, egy picit a természetesebb oldalra, tudod ez nem olyan, mint a bioalma ami kisebb savanyúbb és kukacos. Ez valami más, harmóniában a környezettel és távolodva a vegyszerektől… Gyere el és fedezd fel ezt a borvilágot is, a nyolcak bandája, a Juniborosok „biohadteste” melletted fog állni!
Várunk szerdán (03.30.) az organikus termelői találkozón a DiVino Gozsduban, 18 órakor! 8 „átállt” Juniborász hoz fejenként 2 tételt kóstolóba, az pontosan 16 tétel…
És az organikus bormustra elképzelhetetlen termelői sajtokkal és sonkákkal…
Akik a borok mögött állnak: Hernyák Tomi, Kis Tamás, Pfneiszl Katrin, Demeter Endre, Wille Baumkauff Stefán, Franz Weninger, Gere Andrea, Árvay Szabolcs
Mi a különbség az organikus, biodinamikus és konvencionális termelés között?
Milyen nehézségekkel szembesülnek a borászok?
Ki hogy értelmezi a Juniboron belül a bio és organikus szőlőtermesztést?
Ki milyen fázisáig jutott el eddig és mi a célkitűzése ebben a kérdésben?
Tehát: *DiVino&Junibor Organic Special* – Organikus bormustra termelői
sajtokkal és sonkákkal – 8 borász, 16 tétel a DiVino Gozsduban.
Nyitott esemény: március 30. – 18:00-20:00
Event: https://www.facebook.com/events/959082547506308/