Keltsd életre a parafadugót! – Boros pályázat a Zsirai Pincészettel!

2013. szeptember 30. – Az ihatóbb Magyarországért

Kultúra, jótékonyság, játék, szavazás, ösztönzés, marketing, közösségépítés, pályázat, művészeti kibontakozás, verseny, nemes cél, alkotói támogatás… Mindez a bor jegyében és mindez a Zsirai Pincészettel. Az ihatóbb Magyarországért teljes mértékben egyetért a pályázat célkitűzéseivel, és bízik benne, hogy sokan csatlakoznak a kezdeményezéshez. Első körben, október 25-ig várják a kreatív terveket, a pályaműveket a parafadugókra alapozva. Hogyan pályázhatsz, miképpen vehetsz részt a játékban, miről szól ez az egész? Olvasd tovább cikkünket, és oszd meg a hírt!

Téged is magával ragadtak már parafadugóból készült különféle, érdekes alkotások? Most a kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy kibontakoztasd kreativitásod és elkészítsd saját művészi alkotásod borosdugókból. Ha azonban nem érzed magadban az alkotóerőt, de hozzájárulnál a remekművek megszületéséhez, szereted a borokat és a játékban is benne lennél, akkor kövesd figyelemmel pályázatunkat!  – Zsirai Pincészet

Célunk, hogy megmozgassuk a művészvilágot és a boros közösségeket, valamint felhívjuk a figyelmet a tokaji borvidék értékeire, világhírű, jellegzetes ízvilágú boraira és részt vállaljunk a hazai borkultúra népszerűsítésében. Ebben két nagyszerű szervezet a partnerünk: a borvidék hírnevének öregbítését célul kitűző Tokaji Borbarátnők Társasága, és Az ihatóbb Magyarországért Egyesület, amely a bor kulturális és társadalmi életben betöltött szerepének emelésére és a kulturált borfogyasztás iránt elhivatott.

Pincészetünk négy évvel ezelőtt egy sikeres címke pályázatnak köszönhetően talált rá palackjainkat máig díszítő ZS betűt mintázó címkéjére. Most egy újabb izgalmas felhívást teszünk közzé „Keltsd életre a parafadugót!” címmel, ahol a pályázóknak borosdugók felhasználásával kell kreativitásukat megmutatni. A legötletesebb, legegyedibb alkotások elkészítéséhez a szükséges alapanyagot (parafadugót) mi biztosítjuk. Ha felkeltettük érdeklődésed, olvasd el az alábbiakban letölthető kiírást és első körben küldd be az elképzelésedet bemutató tervet 2013. október 25-ig.

Felhívásunk azonban nemcsak a pályázóknak szól, hanem a borkedvelőknek is, akiket szeretnénk bevonni és játékra invitálni. Két lehetőség is adott, hogy a sorsoláson részt vegyenek és nyerjenek. Egyrészt borosdugókat küldhetnek vissza, amely esetben arra kell figyelni, hogy a játékban kizárólag a Zsirai Pincészet és a Tokaji Borbarátnők Társaság tag-pincészeteinek borai vehetnek részt. További esély pedig a Zsirai Pincészet Facebook oldalán induló szavazáson lesz, amikor voksokat várunk a legkiválóbb ötletekre, hogy közös erővel válasszuk ki, mely alkotásokat valósítsa meg tervezője.

Pályázat fődíja: 100 ezer Ft pénzdíj és 6 fő számára szóló borkóstoló a Zsirai Pincészetnél

Borosdugót visszaküldő és Facebook szavazásban résztvevő nyertesek díja: borkóstolóval egybekötött hétvége a Zsirai vendégházban 2 fő részére.

A pályaművek megvalósulását a Procork Kft., a HP-Cork Kft. és a Hungarokork-Amorim Zrt. támogatja parafadugók felajánlásával. Az alkotásokat a pályázat végén árverezésre bocsátjuk, a befolyt összeget pedig a Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet számára ajánljuk fel.

További részletek a mellékelt pályázati kiírásban olvashatók.

klikk ide: zsirai-pinceszet_palyazati-kiiras_2013

Kategória Egyéb