Rosalia, a Ligetbe költözött Rozé Mennyország

Nos, akkor rozézni nem kell félnetek. Ez a ligeti Rozémennyország, és itt vannak a legfrissebb képek is! Tegnap leteszteltük a rendezvényt, mert az első kézből szerzett információk a legjobbak. Nem szeretünk (bár biztos szépen megírják) egy az egyben átvenni sajtóanyagokat. Meg különben is mindent az olvasóért…

 

Az új helyszín tökéletesen bevált

Nem jószántukból váltottak helyszínt a szervezők, de megérte. A Gesztenyés kert eléggé bejáratódott pár év alatt. A Rozéhívők már otthon voltak a Déli Pályaudvar közeli parkban. Persze nem volt ez így az elején, kellett hozzá néhány rendezvény. Ez az, ami most kimarad, mert a Városliget egyszerűen a fekvéséből és a szerkezetéből fakadóan borozásra termett. Volt itt már régebben Bországgyűlés, ami a Pannon Bormustrához kapcsolódott. A Városliget egyszerűen szép, és központi helyen van. Milyen jó is lenne itt megrendezni, a közben elvetélt Kárpát-Medencei Borászok Találkozóját…

Az eseményen készült további képek…

A rozé öröm!
A rozé öröm!

Játszik a saját kártyád is

Kártyás a rendszer, nem forog a kápé. Ez jobb a szervezőknek, mert kevesebb trükközésre ad lehetőséget. Reméljük nem fagy le a rendszer, mert akkor ideges tömegjelenetek fognak lejátszódni. Nincs rosszabb a rozéra szomjas nép elégedettlenségénél… Viszont idén a paypass-os hitelkártyákkal is fizethetsz. Csak egy érintés és máris leguríthatsz egy rozéfröccsöt.

 

Játékosság, gyerekbarátság

Játszottunk a Nébih-hel, borhibákat teszteltünk kvízjátékot tippelgettünk. A sikeres Buttlers sátornál is sokan szerencsét próbáltak, hogy a végén megpörgessék a garantált tárgynyereményt hozó szerencsekereket. Egy Nébih-es hűtőmágnes mindig jó a háznál… A legkisebbek gyúrhatták a tésztát vagy ügyességi játékokon vehettek részt, amíg Apa elment Anyának egy pohár rozéért.

emberek

Találd meg Te!

Írhatnánk most, hogy ezt, meg azt a rozét kell megkóstolni, de nem tesszük! Keresd meg Te magad, hidd el, ez egy izgalmas játék. Aztán meg ki tudja, hogy milyen rozéra vágysz? Igazi habos-babos eperbombára? Testesen nehezebb, borosabb változatra indulsz be inkább? Látod, ez már két út és Neked kell választanod, hogy merre indulsz el.

Zárógondolatnak azt ajánljuk, hogy ismerd meg a rozédat és ezzel ismerd meg önmagadat is. Hidd el ez az egyik legfontosabb játék, ezt ne hagyd ki!

És jövő héten ne feledjétek, jön az idei Rozé Bormozi! Részletek, jelentkezés: itt, klikk!!!

A lenti képen látható rozét a BorMozin is megkóstolhatod, ráadásul pont az ARANY érmes palackozásból!

Az Aranyérmes Pinot...
Az Aranyérmes Pinot…