Partizni hív a Prestige Reserve Club – Wine Dinner Party a Kárpátia Étteremben

Sok jó borász személyesen, kiváló borokkal és pezsgőkkel. Gazdag és színvonalas degusztációs ételkínálat. Jó társaság. Ezek a hívószavai a Prestige Reserve Club új rendezvényének.

 

A rendezvénysorozat bemutatkozása a Kárpátia Étteremben lesz 2017.09.29.-én.

 

Ez a Prestige Reserve Club Wine Dinner Party-ja!

Miről is szól ez a rendezvény, érdeklődtünk Doszpod Lászlónál, a Prestige Reserve Club vezetőjénél. A cél ezzel a hagyományteremtő rendezvénnyel az, hogy legyen, egy olyan laza borvacsoraszerű rendezvény ahol mindenki jól érezheti magát. A borász is részese a társaságnak, nem különül el, nincs feszes keret, ültetett kóstoló, hanem bármikor étkezhetsz és kortyolhatsz. Lesz A és B menü, amelyeket tetszőleges időpontban és tetszőleges sorrendben fogyaszthatsz el. Hogy melyik bor, melyik étellel működik a legjobban? Rád bízzák a szervezők, merülj el ebben a laza, hedonista légkörben, élvezd ki a variációs lehetőségek szinte végtelen sorát.

 

A Kárpátia séfjei rákészülnek

A borászatok „Leg” kínálatát – legjobb, legnépszerűbb, legegyedibb, legtrendibb és legújabb borait – kombináltuk a séfek (Izsák Zoltán és Székely Gábor) 2 x 5 degusztációs fogásával egy beltéri sétálókóstoló keretében.

 

A borászatok

Bock Borászat, Garamvári Szőlőbirtok, Günzer Zoltán Pincészet, Hilltop Borászat, Koch Borászat, Kovács Nimród Borászat, Malatinszky Kúria, Mészáros Borház és Pince, Pajzos Pincészet, Simon Pincészet, Spiegelberg Kézműves Borpince, St. Andrea Szőlőbirtok, Szent Donát Birtok, Törley Pezsgőpincészet és a lista még bővül.

 

Mennyibe kerül?

A belépőjegy a vendégeink számára biztosítja a korlátlan borkóstolást, elővételben (09.25.-ig kifizetve) 6.500 Ft/fő,

később vagy a helyszínen készpénzben kifizetve 7.500Ft/fő áron.

 

Lehetőség van egy 5 degusztációs fogást tartalmazó ételkupon előzetes megvásárlására is 7.200.-Ft/kupon áron. A és B menüsor a honlapon.

Jelentkezés, további infó ideklikkolva.

 

Amennyiben jegyet szeretne rendelni, azt a Kapcsolat menüponton keresztül írásban teheti meg a következő adatok megadásával: név, cím, email, telefon.

 Amennyiben számlát szeretne igényelni, legyen szíves megadni a számlázási adatokat: név/cégnév, székhely, adószám.

Továbbá az üzenetben kérjük feltüntetni a jegyek darabszámát, a választott menüsort és annak darabszámát, illetve a fizetés módját; átutalással, vagy a helyszínen történő készpénzes fizetéssel.

 

Ha unod a merev borkóstolókat, a patetikus borvacsorákat és szabadon, lazán szeretnéd élvezni az ételeket, italokat és az emberek társaságát, akkor itt a helyed!

WDP