Nyerd meg a belépőket a Balatoni Borkarácsonyfa és Adventi vásárra!

2015. december 9. – Az ihatóbb Magyarországért

Újra játszunk! Itt van a tél (bár még ősznek tűnik) és most másodszor Pesten Balatoni Borkarácsonyfa és Adventi vásár! (2015.12.15.) Télen az Adventi forgatag a jégpálya mellé költözik és a Balaton mellől jönnek a borászok. Mindenféle program, kicsiknek, nagyoknak egyaránt! Ezt azért ne hagyd ki, hiszen a Balaton mindig a legjobb ajándék és tényleg! Most velünk megnyerheted a belépőket a téli boros Balatonba! Gyere! Kóstoljuk meg együtt a Balaton borait és találd meg az ajándékaidat! Próbálj szerencsét! Klikkelj, kortyolj és nyerj!

„Karácsonykor is legjobb ajándék a Balaton!”

A RENDEZVÉNY IDŐPONTJA: 2015. december 15. (kedd) 16:30-21óra

HELYSZÍN: Budapest, Városligeti Műjégpálya (1146 Budapest Olof Palme sétány 5.)

Mit kell tenned, hogy megnyerd a belépőket?

Egy gyors játék és tényleg azok nyernek, akik rajta tartják a kezüket a borvilág ütőerén, ám ha a rajongók között vagy Az ihatóbb Magyarországért facebook oldalán, még könnyebb a helyzeted! Tehát ha még meg is osztod a játékot a facebookon, természetesen több esélyed van a nyereményre. Az ihatóbb Magyarországért  elérhetősége a Facebook-on ideklikkelve!

A játék elérhetősége a facebookon:Klikk ide a játékért, a dupla esélyért!

Hogy nyerheted meg a belépőjegyeket Magyarország legbalatonosabb fővárosi boros adventi vásárélményére? Csupán regisztrálnod kell a következő címen egy elküldött e-mail segítségével a borjatekos@gmail.com -on, a következő szöveggel: “Téli Borbalaton Pesten”. Kérjük az e-mailben feltüntetni a játékos pontos nevét és telefonszámát. Sorsolás: 2015. december 13-án. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Játékra fel! Klikkelj, kortyolj, nyerj!

Gratulálunk nyerteseinknek!

Plavecz Nikoletta és Szilágyi Zoltán

A programról

A Téli csodaországban debütál a BalatonBor

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén újra Budapestre érkeznek a Balaton legismertebb borászai, gasztronómiai és turisztikai szolgáltatói, hogy egy különleges hangulatú Adventi Balaton Szalon keretében mutassák meg karácsonyi kínálatuk legjavát a fővárosi közönségnek december 15-én.

A téli csodaország hangulatú rendezvényen közel 40 balatoni bort lehet majd kóstolni. A családi pincészetek itt mutatják be először azokat a még hordóban lévő borokat, amelyeket jövő tavasszal BalatonBor néven, egységes címkével hoznak forgalomba. Az Olaszrizlingből készített BalatonBor lesz az első termelői összefogásra épülő régiós bormárka Magyarországon, ezért modell értékű kezdeményezés és a rendezvényen lehet első ízben, hordómintaként BalatonBort megkóstolni.

Az esemény leglátványosabb attrakciója, idén is a Borkarácsonyfa állítás lesz a műjégpályán, 16:30-tól.

Ezt követően az Adventi Balaton Szalon vendégeit 17:30 órától várják a jól fűtött díszteremben (ide közvetlenül is fel lehet jutni a főbejárattól, a műjégpálya belépő megváltása nélkül).

Program:

16:30-17:30 Borkarácsonyfa állítási ünnepség a műjégpályán és ingyenes balatoni borkóstoló a korcsolyázóknak – közreműködnek a Balatoni Kör borászai

17:30-21:00 Adventi Balaton Szalon a műjégpálya dísztermében

Belépők:

Borkarácsonyfa állítás és kóstoló a műjégpályán: a műjégpálya vendégeinek ingyenes

Adventi Balaton Szalon a díszteremben: 2000 Ft

Kiállítók:

Borászatok:

Bezerics Borház

Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet

Laposa Borbirtok

Légli Szőlőbirtok és Borászat

Szent Donát Pincészet

Szeremley Birtok

Istvándy Pincészet

VáliBor

Villa Tolnay

Gasztronómia:

BalatonÍzlelő Delikátesz és Kóstolóbár

Balaton-felvidéki Nemzeti Park kézműves termékei

Bergmann Cukrászda

Turisztika:

Balaton-felvidéki Nemzeti Park

Hotel Bonvino Badacsony

Magyar Turizmus Zrt.

(Ha tetszett a post, és érdekelnek a magyar borok, és szeretnél értesülni további játékokról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért vidám közösségéhez a facebookon: ide klikkelve! )