Koktélkönyv mindenkinek – Minden korra és nemre egyaránt javasolható

2010. január 24. – Nyulasi Gábriel

Megjelent a hiánypótló irodalom – nyilatkozik az új koktélkönyvről Csizmazia „Cheese” Gábor. A sajátos atmoszférájú könyv bemutatójára decemberben került sor a MOST! Kortárs bisztróban. Az ihatóbb Magyarországért stábja személyesen is képviseltette magát a rendezvényen, melyen koktélkóstoló, felolvasás, és dedikálás játszotta a főszerepet.

A könyvet bárki forgathatja, alkoholista, absztinens, és harmonikusan kortyoló egyaránt. Hiánypótló mű, mivel a koktélokat kísérő leírásokat burjánzó humor, szó és kép viccek, fricskák, kiszólások és összekacsintások kísérik. Boldog-boldogtalan magára ismerhet ebben a talponálló garnitúrában, a szerepek és élethelyzetek váltakozásában.

Frappáns szövegek, ötletes karikatúrák, és koktélok egyvelege alkotja e könyvet. A felismerésekben láthatjuk az ízig-vérig közép-európai, azon belül magyar környezetet, nem utolsósorban ezért is ajánljuk szeretettel az első bódulathatározót.

Csizmazia „Cheese” Gábor-Pataki Róbert: 69 talpon álló koktél (részlet):
„Országunkat egy kortyért! Olcsó húsból is jó a leves! Trend a lelke mindennek! Presszó, mint száz. Showman est omen. Isten nem ver botoxszal. A Jéger hátán is megél. Unicum laude. Nem mind Arany, ami félig. Ember perverz, Isten végez. Talpra magyar! Hí a Pláza! Nyugágyból dicsérd a napot! Amit ma megtehetsz, azt holnap én hecc meg. Gondolkodom, tehát iszom.”

KoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutatóKoktélkönybemutató