III. BORFLASHMOB 2015.05.27. – Várunk Téged!

2015. május 20. – Az ihatóbb Magyarországért

Eljött hát a harmadik alkalom, újra Borflashmob! Villámcsődület, ahová megint várunk minden kedves borrajongót! Aki szereti a magyar bort, annak ott a helye a Vajdahunyadvár előtt! Tehát gyertek el minél többen! Gyere pohárral, de ha nincs épp nálad, akkor adunk! A rendezvényünkre ellátogatókat borkóstolóval, közös koccintással, a tudatos borfogyasztás alapelveinek ismertetésével várjuk. A rendezvény célja a tudatos borfogyasztás propagálása mellett, hogy a 2015-ben az ötödik évfordulójába lépő Koccintás versenyt beharangozzuk.

A rendezvény helyszíne: Budapest, Városliget, 14.ker., a Vajdahunyadvár előtt

A rendezvény időpontja: 2015. május 27., 17:30

A rendezvényhez való  facebook-os csatlakozás elérhetősége: ide kattintva!

Az esemény természtesen ahogy az elmúlt években megszokhattátok, teljesen ingyenes továbbra is!

Oszd meg barátaiddal, hogy ők is értesüljenek!

Nekünk fogyasztóknak szerepet kell vállalnunk abban, hogy a választásainkkal támogassuk a hazai termelőket és szőlőfajtáinkat. Borkultúránk megőrzésének, fejlődésének záloga a tudatos fogyasztói magatartás a borműveltség minden szintjén. Fogyasszon valaki csúcsborokat, vagy egyszerű kocsmai bort – mindkettőnek egyaránt megfelelően képviselnie kell a honi boros értékeket.

Az esemény célja, felhívni a figyelmet a kulturált, tudatos borfogyasztásra, és beharangozni a Magyar Bor és Pezsgő Napját!

2015-ben a Koccintás verseny az ötödik évfordulójába lép. Ebből az alkalomból olyan eseményre készülünk, melyre Magyarországon még nem volt példa. Június 27-én, 18 órakor felállítjuk az egy időben koccintók rekordját. Részletek itt: http://koccintas.hu

Várunk továbbá minden borkedvelőt, fiatalokat, időseket egyaránt. Hozz magaddal egy poharat a magyar borért! Ha nincs éppen veled a poharad, majd mi adunk neked! Gyere el és támogasd jelenléteddel a magyar borkultúrát!

A rendezvényt 2015-ben közösen szervezi:

A Koccintás és Az ihatóbb Magyarországért csapata

Kategória Bor