Ihletett kapott Réz András – Kamocsay Prémium kiállítás megnyitón

A Kamocsay Prémium és Az ihatóbb Magyarországért közös akciójaként került a WERK Akadémia képzőművészeti menedzser szak 2017-es csoportja vizsgakiállítására kiemelkedő minőségű bor.

 

Kapjanak a művészek is Ihletet!

„Külbecs, belcsíny. Felületi tükröződéseink” címet kapta a kiállítás, melyet a WERK Akadémisták szerveztek a Hybridart Space falai közé.  (Budapest, 1052 Galamb u. 6.)

„Azt mondják, mindenki a maga bőrét viszi a vásárra, azt, amiből még senki sem tudott kibújni, még akkor sem, ha alatta is pénz van. Nem számít, hogy milyen vastag van belőle a képén, ha báránybőrbe bújt farkasként, a másikról még azt is lenyúzná. Vagy csak lesül az arcáról a bőr és menti az irháját. Ki szeretne a bőrében lenni, amiben nem fért, majd kiugrott belőle, mert előre ivott a csupa csont és bőr medvéjére, hogy az ember libabőrös lett tőle. De ép bőrrel megúszta és most húzza a lóbőrt.” (A kiállítás anyagából)

Az eseményen készült további képek itt érhetőek el!

A már több ízben is bemutatott és közkedvelt, sokszoros díjazott Kamocsay Prémium Ihletet (2015) vittük el a kiállításra. Illetve beharangozván az aktuális rendezvényünket, a Rozé BorMozit egy friss rozé- válogatottat is indítottunk. A csapat tagjai voltak: Podmaniczky Pincészet Miss Rozé 2016 (Dél-Balaton), Gál Pincészet Kékfrankos rozé 2016 (Kunság), Fabro Pince Kékfrankos Siller 2016 (Paks) és Koch Borászat Néró Rozé 2016 (Hajós-Baja). A minőségi bort egy kiállítás megnyitó megérdemli, sőt inspirálóan is hathat a művészekre. A Werk Akadémia hallgatói lázasan készülődtek még, amikor előző nap a megfelelő hűtés érdekében leszállítottuk a helyszínre a borokat.

 

Mi a Werk?

A Werk Film, Stílus és Írás Akadémiát 2007-ben a magyar stylist, kommunikációs és filmszakma kiemelkedő személyiségei, divattervezők, ismert menedzserek, fotósok, filmes és színházi szakemberek hozták létre azért, hogy új megjelenési formát és tartalmat adjanak a némiképp megmerevedett magyar felnőttoktatásnak. „Iskolát” indítottak, amely elsősorban NEM PAPÍRT, hanem korszerű piaci tudást és szakmai gyakorlatot ad a benne résztvevőknek, amely a szellem, a morál, a lélek, a szabadság és a kreativitás helye. Aki ide jár, nem tárgya a képzésnek, hanem partnere. (www.werkakademia.hu)

Réz András
Réz András

 

Réz András szereti a Neszmélyi Borvidéket

Réz András a WerK Akadémia alapítója és oktatója elmondta, hogy több szállal kötődik a Neszmélyi Borvidékhez, illetve a Kamocsay borokkal is komoly barátságot ápol, sőt egy helyi boregylethez is kapcsolódik. Réz András örömmel fogadta el tőlünk az Ihlet nevű Kamocsay Prémium (2015) bort, iparkodnunk kellett az átadással, mert nagy sebességgel ürültek ki az Ihlet és a rozék palackjai. Mindenki „ősi filmesztétája” a kiállításon csak az illatát élvezte a bornak (mivel személy-gépkocsival volt), de már abból megállapította, hogy nem mindennapi struktúrával találkozott.

Az eseményen készült további képek itt érhetőek el!

Osztatlan sikert arattak a borok

A kiállításon osztatlan sikert arattak a borok, a rozékortyok is hamar gazdára találtak, illetve gyorsan Ihletet is kapott mindenki. Az emberek kiemelték a neszmélyi cuveé testességét, amely pont kellően laza és teret enged a gyümölcsösség kibontakozásának. Egyszerre laza és tömör a korty, egy igazi jolly joker. Bizony itt a külcsín és a belbecs sem okozott csalódás, minden a legnagyobb harmóniában volt.

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )

 Kamocsay Prémium és Rozé-válogatott egy kiállításon...
Kamocsay Prémium és Rozé-válogatott egy kiállításon…