Nyerj Bornaplót! Folytatódik tavaszi nyereményesőnk! Megnyerték a Bornaplókat!

2012. április 26. – Az ihatóbb Magyarországért

A Bornapló a tavaszi nyereményesőnkben! A Bornapló a te saját kóstolási jegyzetfüzeted. Egy kis segítség ahhoz, hogy megőrizd a jobbnál jobb borok ízét, a borozgatások élményét! Nálunk most megnyerheted! A füzet minden oldalára az előre megírt kérdések alapján beírhatod, hogy mikor, hol, kivel melyik bort ittad, mit ettél hozzá, mennyibe került, és mennyire tartottad jónak a bort. Így bármikor visszakeresheted, hogy melyik volt a jó kis, amit a karácsonyi halászléhoz ettetek, és melyik roséból ízlett a legjobban a fröccs.


A játék elérhetősége a Facebook-on ideklikkelve! Hogy dupla esélyed legyen!

Biztos veled is volt olyan, hogy ittál egy nagyon jó bort, de… És itt a de! Szóval egyszerűen nem emlékeztél rá, hogy mit. A többiek sem, hiába, ez a borélmény örökre elveszett! Ilyen most már nem történhet meg Veled! Itt van a Bornapló, amely erre született – Őrizd meg a Boremlékeidet! Sok kis borjegyzet van a piacon, a Bornapló egyediségével, különleges lehetőségeivel picit más, mint a többi.  Külön rovatban beírhatod, hogy kivel mikor, és mivel… Ezek fontos tényezők az élmény rögzítéséhez! Szép kiállású kiadvány, csak vedd a kezedbe! Tehát játékra fel! Legyél Te is Bornapló tulajdonos!

Mert annyi jó bor van….

hogy szinte meg se tudjuk jegyezni! Hamarosan itt a BORNAPLÓ, amiben leírhatod, hogy mikor, hol, kivel, milyen bort ittál. Így visszakeresheted a saját Bornaplódban, hogy melyik is volt az a jó kis olaszrizling, amit nyáron a teraszon ittatok. Leírhatod az évjáratot, a pincészetet, sőt, az árát is! – bor-naplo.blogspot.com/

 

Az ihatóbb Magyarországért a megújulás jegyében játékot hirdetett. Áprilisban mi is felfrissülünk, és egy játéksorozattal ünnepelünk. Negyedik tétel, Bornaplót nyerhetsz!

Mit kell ehhez tenned?

Egy gyors játék és tényleg azok nyernek, akik rajta tartják a kezüket a borvilág ütőerén, ám ha a rajongók között vagy Az ihatóbb Magyarországért facebook oldalán, még könnyebb a helyzeted! Tehát ha még meg is osztod a játékot a facebookon, természetesen több esélyed van a nyereményre. Az ihatóbb Magyarországért  elérhetősége a Facebook-on ideklikkelve!

Hogy nyerheted meg a Bornaplókat? Csupán regisztrálnod kell a következő címen, egy elküldött e-mail segítségével a borjatekos@gmail.com -on a következő szöveggel: “Bornapló” Kérjük az e-mailben feltüntetni a játékos pontos nevét, és telefonszámát. Sorsolás: 2012. május 10-én.  A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Gratulálunk!

Nyerteseink:  Borsi Anita és Bogdanov Anita

Kategória Egyéb