Sajtótájékoztató a Doblo Borszaküzletben – A Hilltop Borünnep és Borklub beharangozója

2009. augusztus 17. – Nyulasi Gábriel

Talán még sok borrajongó előtt ismeretlen a Doblo Borszaküzlet (VII. ker., Dob utca 20.), ahol a Hilltop Borászat palackjain kívül főleg magyar borok kaphatók. Az üzletben tartott sajtótájékoztató során említésre került a 6. Hilltop Borünnep is, melyre 2009. augusztus 22-én kerül sor Neszmélyben, majd egy nappal később, augusztus 23-án indul a Hilltop Borklub.

Valószínűleg a nyári szabadságolás szólt közbe, hogy a meghívottak grandiózus névsora ellenére sokan távol maradtak a sajtótájékoztatótól. A Hilltop képviselői, Keresztury Éva és Kamocsay Ákos adták egymásnak a szót, ecsetelve a Borünnep és a Borklub érdekességeit. Természetesen a borok kóstolására is sor került, íme a borsor:

Alto Cserszegi Fűszeres 2008
Szürkebarát 2008
Prémium Sauvignon Blanc 2007
Eva’s Rosé 2008
Hungaro Merlot-Kékfrankos 2006
Cabernet Sauvignon Barrique 2000

Ezek a borok (javarészt exportból megmaradt limitált tételek) képezik az alapját a most induló borklubnak, melynek szlogenje: „Sokszor a legjobb dolgok a legegyszerűbbek is egyben.” Bővebb információ minderről a Hilltop weboldalán olvasható: www.hilltop.hu

Az üzlet nevében szereplő Doblo régebben egy itáliai váltópénz volt. Az üzlethelyiség különleges egyéni hangulattal rendelkezik, ez az atmoszféra a környék, a fények, a berendezés és az antik téglák együttes játékának köszönhető. Várjuk a további rendezvényeket, kóstolókat, addig is tekintsék meg a Doblo Borszaküzletben készült képgalériánkat!

Hilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetésHilltop sajtóbeszélgetés