Borászat vagy és van honlapod? Tiéd lehet több millió forint!

Borász? Van honlapja? Akkor nevezzen!

 

Ha borászat vagy tényleg van egy jó honlapod és nem jelenkezel erre a versenyre, akkor lemaradsz az értékes díjakról!

Több mint 5 millió forint összdíjazású az első Interwine Díj!

Március óta az elsődleges kommunikáció az online térbe került át. A vásárlók a szupermarketeken kívül nem az éttermekben, nem a borbárokban, hanem az interneten találkoznak először egy borral. Külföldiek esetében ez sokszorosan igaz: nem utaznak hozzánk, nem keresik fel a pincészeteket. A honlapok szerepe felértékelődött. Akinek nincs működő honlapja, az láthatatlan. És a magyar borászatok honlapjai piacképesek? Nem minden esetben. A Hungarianwines.eu éppen ezért most meghirdette az első Interwine Díjat, egy versenyt, ahol kivételesen nem borok, hanem honlapok versenyeznek. A nevezési határidő 2021. január 20., így a téli, eseménytelen hetek alatt, a bezártságban minden borászat szánhat egy kis időt a honlapja frissítésére. Fontos: a nevezést már most meg lehet ejteni pár kattintással, a honlapot viszont január 20-ig lehet még csinosítani, csak január 21-étől fogják értékelni a zsűritagok.

 

Jelentkezés

Katt ide:  https://hungarianwines.eu/interwine/#jelentkezes

Hogyan zajlik a verseny?

A verseny első fordulójában SEO-, design-, webfejlesztő- és médiaszakemberek értékelik a weboldalakat, és juttatják döntőbe a legjobbakat. A közönség is szerepet kap – ezáltal megmozgatva a borkedvelőket –, ugyanis a borfogyasztó szavazók is döntőbe juttathatnak néhány borászatot. A döntőben pedig nemzetközi szakértők bírálnak majd: világhírű, az online kereskedelemben és médiában jártas szakemberek pásztázzák majd a magyar borászatok honlapjait! Ott van a zsűriben a svéd sommelier világbajnok, a Tasted.wine tulajdonosa, Andreas Larsson, de zsűrizni fog a legnagyobb borkereső böngésző, a „boros google”, azaz a Wine Searcher szerkesztője, Don Kavanagh is. Ugyancsak elfogadta felkérésünket Lucy Shaw, a legfontosabb brit trade magazin, a Drinks Business főszerkesztője. Zsűrizni fog a legfrissebb Decanter Wine Retail díjazott, a kelet-közép-európai borok legjobb angliai kereskedése, a Novel Wines társtulajdonosa, Zsiga György.
Zsűritagok bővebben:  
https://hungarianwines.eu/interwine/#zsuri

 

Több mint 5 millió forint értékű díjak, mik ezek?

A győztes komoly médiacsomagot kap: többek között online megjelenést a Drinks Business, a Decanter.com és a Wine Searcher oldalakon, de Andreas Larsson is készít számára egy kóstolóvideót. Elsősorban annak érdemes nevezni, akinek angol verzió is van a honlapján, de csak magyar nyelvű honlappal is lehet nevezhetni, számukra is él Andreas Larsson ajánlata több online megjelenéssel együtt.
A verseny főtámogatója az Agrármarketing Centrum, az ő segítségükkel sikerül ilyen parádés megjelenéseket biztosítani a győztes számára, és az egész verseny nem valósult volna meg az AMC támogatása nélkül.

Díjak, katt ide: https://hungarianwines.eu/interwine/#dij

interwine-logo-fin-white

 

REKONTIR – 2 millió Ft értékű üzleti tanácsadói csomag

A REKONTIR Magyarország vezető EU pályázat- és projektmenedzsment cége, jellemzően az ötlettől a fenntartási időszak végéig segítik ügyfeleiket, a projektmenedzsmenten túl építész tervezői, műszaki tanácsadói, hitel menedzsment és egyéb szolgáltatásokkal. A REKONTIR az Interwine Díj kiemelt támogatója és különdíjat is ajánlott fel, a díjazott egy komplex üzleti tanácsadói csomagot kap 2 millió Ft értékben, amely a következőket tartalmazza: teljes üzleti folyamatok áttekintése, üzletfejlesztési-, értékesítési és marketing tanácsadás, fejlesztési igények felmérése, koncepció tervek elkészítése új projektötlet esetén.

REKONTIR

https://rekontir.com

 

További különdíjak

A győztesen kívül a különdíjasok is értékes díjaknak örülhetnek, a fent említett REKONTIR üzleti tanácsadó csomagon kívül ugyanis még további különdíjak találnak majd gazdára. A borászatok már a jelentkezéskor megjelölhetik, hogy melyik különdíjnak örülnének legjobban (aki például most cserélte le az összes címkéjét, az aligha szeretne címketervezést nyerni). 

 

Lazenne különdíj

A díjazott egy 6 palackos Lazenne Pro wine trolley-t kap, melynek értéke 60 000 Ft.
Lazenne

https://lazenne.com

 

Chris Dry különdíj

A különdíj gazdája 1 órás online SEO tanácsadást kap a főbb hibák gyakorlatias megoldási javaslataival. 

Chris Dry
https://chrisdry.com

 

Spoti Studio különdíj

A díjazott egy egyedi SPOTI filmes csomagot kap, melynek tartalma egy 1+2 snittből (packshot+ 2 beauty snitt) álló, utómunkázott, zenével, animációval ellátott kisfilm.

Spoti Studio

https://spotistudio.com

 

– Peltan-Brosz különdíj
A díjazott borászat egy közeljövőben piacra kerülő borához nyomdakész grafikai címketervet készít. 

Peltan-Brosz

http://peltan-brosz.com

 

Hungarianwines.eu különdíj

A díjazott féléves Hungarianwines.eu előfizetést kap (elkészül az angol nyelvű profiloldala 5 bor adatlapjával, illetve havonta egy angol nyelvű hír készül róla). A díj értéke 120 000 Ft.
Hungarianwines.eu

https://hungarianwines.eu

 

sajtóanyag segítségével (x)

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )