Erdélyi ízelítő – Új borkiválósági kiadvány!
Tóth Zoltán foodie írása Az ötödik éve futó Nemzeti Borkiválósági Program gazdái maguk sem gondolták, milyen nehéz fába vágják fejszéjüket, amikor elhatározták, hogy az … Tovább a cikkre ->
Tóth Zoltán foodie írása Az ötödik éve futó Nemzeti Borkiválósági Program gazdái maguk sem gondolták, milyen nehéz fába vágják fejszéjüket, amikor elhatározták, hogy az … Tovább a cikkre ->
Szerencs…egy hajdan szebb időket megélt kisváros, Tokaj-Hegyalja kapuja… Amelynek régi fényét a borvidék iránt elkötelezett, Gál Tibor Emlékdíjjal kitüntetett Varkoly Ádám borász is igyekszik újraéleszteni. … Tovább a cikkre ->
A bor nem politizál, viszont a Parlamentnek is lehet bora! Az Országgyűlés elnöke borkiválasztást hirdet „Az Országház Bora 2018” cím elnyerésére. Az Országház Bora borkiválasztáson … Tovább a cikkre ->
Fumint Februárra hangolunk, és ezért jókat kortyolunk belőlük. Elegáns, ásványos, jelentős érlelési potenciállal bíró bor a Lőcse-dűlőről. – Írja róla béresbor.hu és valóban… Tóth Zoltán, (foodie) … Tovább a cikkre ->
Egy bevallottan szubjektív évzáró visszatekintés az elmúlt évben kóstolt borokra. szerzőnk: Tóth Zoltán, foodie Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani a májamnak, ha ő nem lett … Tovább a cikkre ->
Dél-Balaton, könnyű, friss, illatos, 2017-es újbor a Bujdosó Pincészettől, amelyet nagyon nem is kell bemutatni. Az Irsai a miénk! Az irsai olivér borok nem véletlenül … Tovább a cikkre ->
Egy nagy pezsgőutazásra invitáljuk az olvasót, Soltvadkerttől Kárásztelekig nyolc borvidéken át, szóval a Kárpát-medence buborékozásából merítünk egy jóízűt. Nyolc felvillanás Itt a Szilveszter és … Tovább a cikkre ->
Bükki bizsergés van és ez a rezgés a VinoPiano Borbárba is eljutott a Borozz a Borásszal eseménysorozat kapcsán. A zweigelt szeretete A zweigeltet Fekete … Tovább a cikkre ->
Pannonhalmáról, az Apátságból kaptunk pár palack pezsgőt. Hirtelen nem is tudtuk, hogy kerültek a buborékok a szerzetesek közé… Csillagokat látott Maga Dom Perignon bencés … Tovább a cikkre ->
Valami különlegesre vágy? Legyen természetes? Kóstoltál már bükki bort? Kortyolj bele Sándor Zsolt organikus boraiba! Szeretünk felfedezni, szeretünk különleges borokat kortyolni. Nem tudod már, hogy … Tovább a cikkre ->