2015. április 5. – Az ihatóbb Magyarországért

2015. április 5. – Az ihatóbb Magyarországért

2015. március 5. – Az ihatóbb Magyarországért

2015. március 1. – Az ihatóbb Magyarországért

2015. február 23. – Az ihatóbb Magyarországért

2015. február 17. – Ebora/Az ihatóbb Magyarországért

2015. január 31. – Nyulasi Gábriel István –
Naprendszer, Föld, Európa, Magyarország, Tolnai Borvidék, Paks, Sárgödör tér, és meg is érkeztünk a Fabro Pincéhez. Ahol már tudtuk, hogy van a pincének egy felszentelt sarka, ám nem olyan rég különleges jótékony energiát fedeztek fel a pincerendszer egy másik pontján. Ezért kezdtük ilyen messziről a közelítést, mivel a kvantum tér a Világmindenség alkotó eleme. Tavaly évvégén a Fabro Pince felavatta azt a pilisi faragott mészkősziklát, mely képes a gyógyító energiákat összegyűjteni és felerősíteni. A csoda itt van közöttünk, tehát aki gyógyulni és kikapcsolódni vágyik, mindkettőt megteheti a Fabro Pincében.
2015. január 27. – Az ihatóbb Magyarországért –
Bukovics Martin, aki többek között a Bormandinert is vezeti honunkban egy izgalmas sajtótájékoztatóra invitált. Martin amúgy nemzetközi borgazdaság szakon most első éves Geisenheimben. A Lumen kávézóban gyűltünk össze, hogy magyar és német borokat kóstoljunk, miközben meghallgattuk, hogy miért jó odakint Németországban elmélyedni a szőlő és borágazati képzés rejtelmeiben.
2015. január 22. – Az ihatóbb Magyarországért –
FOTÓPÁLYÁZAT! KICSIKNEK, NAGYOKNAK, PROFIKNAK, AMATŐRÖKNEK! MINDENKINEK! Ha szereted a bort és akkor is ha nem… Mert a borról mindig készülhet kép! Pohárral a kézben, a szőlőben, pincében, borüzletben, borfesztiválon, borkóstolón… Vagy csak otthon munka után kibontasz egy palackkal és éppen ott a gép és jön a hangulat… Akkor kattints, vagyis exponálj, aztán pályázz! A május 1., mint határidő ne tévesszen meg, már most küldheted be a képeket, a részletek, feltételek a cikkünkben!
2015. január 18. – Nyulasi Gábriel István –
Szerencsés helyzetben van a Bor és Piac, mivel nincs rajtuk kóstolószervezési nyomás. Tehát nem kell nekik mindenáron naptárba beégetni egy évvel előre az eseményeket. Hanem egyszer csak fogják magukat, és hirtelen kiállnak egy rendezvénnyel. Nincs agyonfuttatva, szuperlatívuszokkal ellátva, hanem csak úgy van a maga természetességében. Így került sor a legutóbbi Nagy-kóstolójukra az Egri Borkertre az Astoria Hotelben.