A Nők élvezték először a Fabro Érintést!

2014. március 16.- Az ihatóbb Magyarországért

Március 12-én, szerdán egy különleges hölgykoszorúban debütált a Fabro Érintés 2013, jobb dolga nem is lehetett volna! A Garibaldi Bisztró kiváló helyszínnek bizonyult. Egy Remek Esten jártunk, melyet Ölvedi Réka, értsd. R.É.K.A. (Remek Élet Karnyújtásnyira. Akarod?) szervezett meg Mátrai Vandával közösen, hogy a Nők egy szép estén együtt kikapcsolódjanak. Egy női témákkal tarkított esten, mely nőknek, nőkről és nőkkel együtt zajlott jelentek meg a Fabro borok. (fotók: Varga Ildikó, foto.vargaildiko.com)

A Fabro borok, a Fabro Pincével régi ismerőseink, vigyázó szemetek Paksra vessétek! Van kraft a Tolnai borvidékben. A program kezdetekor, ahogy a hölgyek beléptek a Garibaldi Bisztró különtermébe, rögvest kaptak egy pohárka 2013-as Fabro Sillert. A Borjour Magnumon már volt szerencsénk ehhez a borhoz. Szeretjük, ha egy siller közelít már a vörösborhoz. A must 18 órán keresztül volt a héján, 70% Kékfrankos és 30% Zweigelt. Gasztronómiában igazi jolly joker, ahol már egy rozé kevés, ott még remekül elboldogul egy ilyen siller. Vörös bogyós gyümölcsbomba, kicsi tannin is benne van. Magában vagy fröccsöntve remek ital, a hölgyeknek is ízlett az előadássorozat előtt.

Csomor Csilla: Teljes élet utód nélkül

Mátrai Vanda: Elfogadás nőként – béklyó, vagy a szabadság záloga?

Geszler Dorottya: A sugárzó harmónia titka

Ölvedi R.É.K.A: Mennyit ér egy nő, ha kívül-belül nő?

Az előadások után volt még egy igen kellemes divatbemutató KE – Kovács Erika Fashion Designer legújabb tavaszi kollekciójából.

És a debütálásról. Személyesen mutattuk be a bort, melyet magam is az előadások előtt kóstoltam meg aznap. 100% Cserszegi Fűszeres, finom buborékok hada, és 40g maradék cukor. Mi kell még egy igazi harmóniához? A hölgyek érezték az egyensúlyt, remek terep volt ez az Érintéseknek… A Fabro Pincészet 2013-as Cserszegi Fűszerese, Érintése egy habzó, édes bor.

Talán tolakodásnak venné, ha „csajosnak” nevezném, de finom bája, enyhe habzása, édes íze rendkívül kifinomulttá teszi, és alkalmassá arra, hogy a női báj minden változatát vizualizálja a kóstoló már az első kortyok után. Illatban még picit szerénykedik, visszahúzódik, (mivel nemrég palackozták) de bízhatunk benne, hogy kirúgja magát és illatorgiával fogja megörvendeztetni a kortyolókat.

Aztán jött egy könnyű, ám ízes vacsora a Garibaldi Bisztró jóvoltából. Majd a desszert a CukorLabor prezentálásával… Igazán REMEK este volt, Az Önismeret Nőknek kiváló szervezése a Garibaldi Bisztróval karöltve biztosította a felhőtlen kikapcsolódást. Reméljük, hogy a hölgyek a megszerzett élményeiket hasznosíthatják a hétköznapokon. Egy dolgot viszont biztosan tudunk, az Érintés sikert aratott, ehhez nem fér kétség…

Kategória Egyéb