Scientia Master Spirit Competition 2023 – Nevezés február 19-ig!

Scientia Master Spirit Competition 2023 – Nevezés február 19-ig!

A szervezők bíznak benne, hogy az egyik leginnovatívabb pálinka és párlat versenyt fogják létrehozni és szerintük sikerült is! Tudósításunk az egyik tavalyi pálinkaversenyről: katt ide!

100 pontos bírálattal a cizelláltabb…

Bírálói/értékelői rendszer a Quintessence 100 pontos szoftvert alkalmazzuk, a fejlesztések révén még szélesebb és mélyebb lehetőséget ad a pálinkák és párlatok közötti különbségtételre, a legjobb minták kiemelésére, kiválasztására.

Pálinkafőző – forrás: Scientia Pálinka, Párlat és Gasztrokultúrális Egyesület facebook

Van Év Gyümölcse, illetve kiegyensúlyozott és szoros verseny várható

Év Gyümölcse a Kajszibarack! Maximalizáltuk az egy nevező által nevezhető termék mennyiséget 20 db-ban. Ezzel is szorosabbá és kiegyensúlyozottabbá tegyük a versenyt. Szőlő kategóriában alkategóriánként növeltük a nevezhető mennyiséget, 5 db (szőlő 5/törköly5/seprő5) termék nevezését fogadjuk el, ezzel is a szőlő szerelmeseinek kedvezve.

Birs – forrás: Scientia Pálinka, Párlat és Gasztrokultúrális Egyesület facebook

GIN alverseny is lesz!

Meghirdetjük Magyarország első hivatalos GIN alversenyét a Hungarian Gin Master Competition© -t, ezzel is segítve fogyasztókat az itthon egyre népszerűbb és nagyobb termék palettával rendelkező Ginek illetve G&T megismerését! A legkiválóbb itthoni szakembereket sikerült verseny mögé állítani!

A legkedvezőbb nevezési díjjal

Továbbra is 2500 HUF / tétel a legkedvezőbb nevezési díjunk így ez nem változott, bér és magánfőző kategóriában!

Ribiszke – forrás: Scientia Pálinka, Párlat és Gasztrokultúrális Egyesület facebook

A legkreatívabb nagydíjak mennek tovább!

Tovább visszük legkreatívabb nagydíj kategóriánkat a Scientia Blendmaster©-t új gyümölcs kombinációkkal illetve a Smoke & Spirit nagydíjunkat az érlelés szerelmeseinek!

Szigorúan szakmai bírálatok

A értékelő bírálóink továbbra is csak a legszigorúbb szakmai elvárásoknak és kompetenciáknak megfelelés után kerülhetnek kiválasztásra.

A Győry-kastélyban fogunk gálázni!

Visszakerül a verseny eredményhirdetése Győry-kastély magasztos falai közé ahol a fingerfood gasztronómiai körében fogunk tobzódni az gálán.

A nevezésről bővebben

A Scientia Master Spirit Competition 2023 nevezési határidő kezdete 2023. 01. 16.
Nevezési határidő vége: 2023.02.19. 23:00

Versenyszabályzat és nevezési felületeink:Versenykiírás és szabályzat – Scientia Egyesület (scientiaegyesulet.hu)
Nevezés:Nevezés 2023 – Scientia Egyesület (scientiaegyesulet.hu)
vagy Scientia Master Spirit Competition 2023 (scientiaegyesulet.hu)

Gála – forrás: Scientia Pálinka, Párlat és Gasztrokultúrális Egyesület facebook

Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, sörök, pálinkák, koktélok (#italok) alkalmanként gasztronómiával, (#ételek) és mindenféle kapcsolódással (#kultúra) és nemzetközi kitekintéssel és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )