VinCE BalatON – 2015.07.02-05.

2015. július 1. – Az ihatóbb Magyarországért

A VinCE Balaton kezdetéig már nincs egy egész nap. Csütörtökön, azaz július 2-án indul a buli ahol a magyar tenger egyesül a magyar borokkal. Mindez a VinCE igényes eleganciájával megszervezve, mert nyáron az emberek szabadságra vágynak. Ha nem is sikerül mindenkinek egy zaftos nyaralást megcsípnie, azért inkább a szabadban a teraszon, a parton, a hajón szeretné kortyolni a borát. Részletek a cikkünkben!

Leot nem ígérjük, de biztos, hogy sokan fognak hódolni a VinCE Balaton adta örömöknek. Mert töltsük tele a poharunkat a nyárral, kortyoljunk egy nagyot, és dőljünk hátra… Itt lehet, ez a hely erről szól, a magyarság tengerérzése borba csomagolva.

Nagyon Balaton

Rámosolygott a szerencse és még a Nyár is a VinCE Balatonra az idén, a sok zavaros, felhős nap után csodás meleg napok jönnek! Ennél jobb időzítést nem is lehetett volna elképzelni. Szeretjük régóta a VinCE rendezvényeket, ők azok, akik tényleg prémium élményeket adnak az embereknek. Most itt a VinCE Budapest kabriós változata a VinCE Balaton. Le a tetővel, huss ki a partra, vidáman kacag a szemedbe a nyár. Nem kell itt komolykodni, mint tavasszal a fővárosban, a mesterkurzusokat (amelyeket hazánkban ők vezettek be a borvilágba, most már boldog-boldogtalan tartja őket) felváltják az élménykurzusok. Az idei (a harmadik) fesztivál a Nagyon Balaton programsorozat része.

A Bor, az Élet, a Nyár ünnepe a VinCE Balaton!

Helyszín: Vitorlás tér és Tagore sétány – Nyitva tartás: július 2–5., csütörtök–vasárnap: 12.00–22.00

(A kötelező nyitva tartáson kívül a kiállítók nyitva lehetnek: 10.00–24.00)

Több mint 60 válogatott kiállító kínálja portékáját a pezsgőktől a kézműves sörökön át az ínyenc halételekig. A vízparti színpadon már délután elkezdődnek az ingyenes koncertek – fellép többek között a Budapest Voices, a Bohemian Betyárs és Antonia Vai, a kicsiket pedig gyermekprogramok várják. A fesztiválra a belépés ingyenes. A VinCE Balaton főtámogatója az EON.

Idén először: VinCE Tündérbár – úszó Lounge

Hogy ízelítőt adhassanak a vízen való ringatózásból azoknak is, akik nem tudnak vízre szállni, egy vízi bárban is várjuk vendégeiket a Tagore sétány legszebb részén, a Rózsák kertje mellett – a víz tetején!

Ingyenes koncertek minden nap a Tagore sétányon

Csütörtök

18.00 Szatmári Juli együttese

21.30 Szabó Balázs Bandája

Péntek

16.00 Bihari Gellért humorista

17.00 Göncöl néptáncegyüttes

18.00 Punk Whiskey

21.30 DJ

Szombat

16.00 Matiné zenekar

18.00 Göncöl néptáncegyüttes

21.00 Budapest Voices

Vasárnap

18.00 Antonia Vai

21.30 Bohemian Betyars

Borkurzusok yachtfedélzeten

Közel 30 élvezetes hajós borkurzust ajánlunk azoknak, akik szeretnének a Balaton vizén sütkérezve, különleges borokat kóstolva szórakozva tanulni. A 90 perces kurzusokra egy elektromos yacht fedélzetén kerül sor, egy kurzus ára 4000 Ft / fő, amely tartalmazza a hajózást, a legalább 6 boros borsort, ásványvizet és az előadó pótolhatatlan előadását (az előadók a VinCE Magazin állandó szakemberei, többek között Romsics László szakmai tanácsadó, Németh Ágnes főszerkesztő, Vörös Attila borszakíró). Pezsgőhajó, pinot-hajó, rozéhajó és sok más érdekesség várja az elszánt borkedvelőket.

Jegyvásárlás és további információ:

vincebalaton.hu