Újbor és Sajt Fesztivál a Corinthiában november 30-án!

Magyarország legnagyobb újbor- és sajtfesztiválja a Corinthia Hotelbe költözik november 30-án.

 

Program: XVI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál

Időpont: 2019.11.30. 10 órától – 19 óráig

Helyszín: Budapest – Corinthia Hotel – 1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49

A 2009-es Fesztiválon készült képünk
A 2009-es Fesztiválon készült képünk

Tíz évvel ezelőtt: A 2009-es vagyis a tíz évvel ezelőtti tudósításunk, (sajthangsúlyos)…

Már a tizenhatodikat tartják!

Magyarország legjobb újborait és kézműves sajtjait kóstolhatod meg november 30-án, 10-19 óráig. Kalandozz el a különleges ízek, formák, zamatok világában! Az online belépő most 3900,-Ft, mely magába foglal újbor és sajt kóstolásokat, valamint a fesztivál poharat.

 

 Jegyek: https://tixa.hu/XVI-MAGYARORSZAGI-UJBOR-ES-SAJT-FESZTIVAL

További információk: www.ujboressajtfesztival.hu

 

Milyen különleges gasztronómiai élmények érhetnek?

A Desszert

Az édességek rajongói megismerhetik azt dunaföldvári cukrászt, Tóth Norbertet, akinek a kézműves terméke nyerte 2019-ben az „Magyarország Tortája” versenyt.

Van, aki nem szeretné megízlelni a Boldogasszony Csipkéje nevét viselő tortát a Tóth Cukrászdából? Nem hisszük!  http://www.tothcukraszda.hu/

Boldogasszony csipkéje
Boldogasszony csipkéje

A Kávé

Akik szeretnének egy jó kávét inni? Várja a őket a szekszárdi Tóth Sándor Kávé Háza 1927, amely jelenleg az egyetlen Magyarországon működő kávéház, melyet a Speciality Coffee Association of Europe (SCAE. Speciális Kávék Európai Szövetsége) által minősített szakmai stáb irányít.  http://www.1927.hu

kávé
kávé

A Stifolder

A stifolder (németül Stiffulder, a horvátul stifuder, becenevén stifi) házi kolbászkészítmény, a tolnai, baranyai és ormánsági németeknél hagyományos, a délvidéken is népszerű.Elnevezése azoknak a Mohács és Pécs környékére a 18. században betelepedett németeknek csoportnevéből jön, akik révén Magyarországon is kedveltté vált. -(wiki)

Velünk lesz a VILÁGBAJNOK FEKEDI STIFOLDER, aki többek közt a „Magyarország legjobb szalámija 2018-ban” díjjal büszkélkedhet!  www.shop.fekedistifolder.hu

fotó: https://shop.fekedistifolder.hu/

fotó: https://shop.fekedistifolder.hu/
Legyél interaktív!

A XVI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál a Corinthia Hotel Budapest Dísztermében kerül megrendezésre. A helyszínen ingyen Wi-Fi várja a látogatókat, hogy azonnal megoszd az élményeidet, hogy többlet információkat szerezz a termelőkről… #hungarianwine #winetasting #artisancheese #newwine #magyarbor #borkostolo #miteszel #mitiszol #magyarinsta #ujboressajtfesztival #kezmuvessajtok #budapest

 

Díszvendégek:                                                                                       

Bács-Kiskun megye – Egri Borvidék – Mátrai Borászok Egyesülete

A fesztiválon megtisztelnek bennünket az elmúlt évekből a  „MAGYARORSZÁG LEGJOBB ÚJBORA TOP” díjjal büszkélkedő borászatok.

 

Adományozás

Az ünnep igazán akkor szép, ha adni is tudunk. Minden évben jótékonykodnak egy fontos cél érdekében! A jegyek bevételéből Böjte Csaba Gyermekeinek adományoznak.

 

Elővételben:

Feszt.jegy: 5900,-Ft helyett 3900,-Ft

VIP jegy: 7900,-Ft elővételben 5900,-Ft, amely tartalmazza még a dunaföldvári Tóth Cukrászdának egy szelet tortáját az „Ország tortájából”,a szekszárdi  Kávé Háza 1927 egy prémium kávéját, és egy ásványvizet az Alba Mineral Kft. kínálatából.

A helyszínen csak a rendezvény napján -a készlet erejéig- kaphatók a teljes áru belépőjegyek!