Tudjuk, hogy mit nyalsz majd nyáron! Itt a Summerwine!

Mi végigkóstoltuk, végignyaltuk, rágtuk a frissítő borjégkrémeket és mindegyik a kedvencünk lett. Röviden: DIVINO+ANJUNA=SUMMERWINE

Az eseményen készült további képek itt érhetőek el!

Óriási sikert aratott a Divino és az Anjuna közös projektje, szinte egymást tépték a lányok a Bazilika előtt, hogy hozzá jussanak a boros, pálcikás, hűsítőhöz. Ice pop, vagyis a jégkrém, amit most már keresni fogsz!

20170712_220816

Még Bolykinak is ízlett

Hosszas kísérletezés után születtek meg a boros jégkrémek, de soha rosszabb műhelymunkát! A borászok mindannyian elmondták, hogy ők szívük szerint milyen gyümölccsel párosítanának össze a borokat, az Anjunás srácok pedig nekiálltak, és megalkották a tökéletes arányokat! Az eredmény négy meglepően-elképesztően izgalmas jégkrém lett:

 

Bolyki Pincészet – Egri Bikavér: Erdei gyümölcsös bikavér jégkrém, a felső 1/3-a kolumbiai étcsokoládéba mártva. Kb: 3% alkoholtartalom

Miklós Csabi – Királyleányka: Narancsos fehér bor jégkrém, benne friss eperszeletekkel. Kb 3,5% alkoholtartalom

Dúzsi Tamás Pincészete – Rozé: Epres “rozéfröccs” jégkrém. Kb.: 6% alkoholtartalom

Homola Pincészet – 100% Balaton: Sárgabarackos fehér bor jégkrém. Kb 3% alkoholtartalom

Bolyki Jani
Bolyki Jani

Régi vágya volt borok jégkrémbe öntése a DIVINO csapatának, és az Anjunában most tettestársra találtak: Szabó Milán és csapata 4 csodás Ice Pop-ot alkotott az általuk választott borokból. Bolyki Jani elmondta, hogy még őt is elvarázsolta az új jégkréme és a borral együttkóstolva még magasabb fokozatú az élvezet. Jani személyesen kóstoltatta borát és jégkrémét a Divino Gozsduban majd később a Divino Bazilikában.

 

A négyféle boros íz…

Miklós Csabi éppen nem ért rá, de a jégkréme egy igazi ízbomba volt. Azok a mennyei friss eperdarabkák a narancs ízével… A királyleányka citrusos ízeit és a móri savakat ha sikerül kiérezned, akkor elmondhatod, hogy igazán vájtnyelvű feketeöves kóstoló vagy! Kiderült, elmondták a jégkrémes fiúk, hogy az eperdarabkák előzetesen borba vannak áztatva…

A Dúzsi rozékirálysága már jégkrémben is ott van, hiszen itt a legborosabb, 6%-os rozéfröccsös. Nagyon kellemes fűszeres e hideg nyalat. Mi egy kis borsosságot éreztünk, Szabó Milán szerint a citromfűves fűszerezés adta meg ezt az érdekes ízvonalat. Dúzsi Tomi aztán később befutott a Divino Bazilikába, ám a babérok javát már Bolyki Jani szüretelte le.

Bolyki Jani és Eger és Bikavér és kolumbiai csoki. Ez kérem csak remek történet lehet és hozzá kortyoljuk még a borát is. Javaslom, hogy legyen ott a bikavér, mert így még kerekebb az élmény.Csoki, bor, gyümölcsök ez mindig jó mix, úgyhogy ez a jégkrém bizony nagy sikert aratott.

Homola pincészet és 100% Balaton Paloznakról a bor és hozzá sárgabarack. Jó citrusok, finom barackosság, harapjuk. Tisztára ott érezzük magunkat a Homola Borteraszon, a Dj a Szőlőben, már beindult és mi harapjuk a krémet, akár kettővel is végzünk gyors egymásutánban. Dóra, ugye lesz a teraszon a jégkrémből!

Szabó Milán, Anjuna
Szabó Milán, Anjuna

Az eseményen készült további képek itt érhetőek el!

Mi is ez a Anjuna?

Milan és Joe 2015 márciusában Anjuna partjainál döbbent rá, hogy valami nagy dologba akar kezdeni. Konkrétan, hogy forradalmasítani szeretnek a jégkrémipart. Nem nagy ügy. Bár, mondjuk eléggé. Amint visszaértünk Budapestre -feltöltve a sok napfénnyel, motivációval és célokkal – azonnal munkához láttunk és gyűjtöttünk egy kis csapatot, hogy ledöntsük a jégkrém ipar jégrémeit. (Anjuna Ice Pops facebook)

 

Egy életérzés

Szóval a jégkrémipar forradalmasítására esküdtek fel és arra, hogy a hideg nyalatokban csak kiváló és természetes alapanyagok lesznek. Minden amit készítünk természetes és növényi alapú. Semmi fura cucc, csupán tápláló és frankón minőségi hozzávalók. Azt szeretnénk, ha mindenki ki vehetné a részét az Anjuna életérzésből, így hát az összes termékünk gluténmentes és vegán.

A Divinos csapat
A Divinos csapat

A nagy sikerre való tekintettel

Innen gratulálunk az Anjunás fiúknak, akik megszerezték azt a dicsőséget, hogy a 2017-es FINA vizes világbajnokság hivatalos jégkréme az ANJUNA!

A jégkrémek elérhetősége:

4 féle boros ice-pop a tervek szerint a következő helyeken lesz kapható:

Divino Gozsdu

Anjuna Ice Pops boltok (Lövőház utca, Sas utca) – a 4 féle íz váltakozva található majd meg a kínálatban + Anjuna triciklik

(Ha tetszett a cikkünk, és érdekelnek a magyar borok, és szeretnél értesülni további hírekről, eseményekről, játékokról, egyedi beszámolókról, akkor csatlakozz Az ihatóbb Magyarországért közösségéhez (vagyis lájkolj minket) a facebookon: ide klikkelve! )

Ők mind jégkrémet akarnak!
Ők mind jégkrémet akarnak!