2014. március 1.- Az ihatóbb Magyarországért

Kattints ide a rendezvényen készült többi képért!
Az osztriga finom, igazi serkentőszer. Tiszta fehérje a tengerből, hogy sós és nyálkás meg brrr… Na ne! Kóstoljátok meg! A tenger csókja ez! Uraim a teljesítményt fokozza a pamlagon… és Innioban lehet kapni.
Inni jó, de enni is kell, gondolják a lányok, és kacsáznak egy kis zöldborsópürével. Az adagtól nem kell megijedni, bárki hamar végez vele!
Na, erről beszéltünk! A Villányi sűrűsödés, és ez még csak fél négykor volt. Gondolhatjátok, hogy később mi volt a standok előtt!
Taklerék megadják a módját, ezt már többször megtapasztaltuk. Követendő példa, hogy a fajsúlyos és korban ott tartó borokat dekantálják az úri közönségnek. Előre vájtnyelvűek!
A Pfneiszl lányok szeretik az életet, és nagyon kedvesek! Egy korty Távoli-világ közel hozza az embert Sopronhoz. Szakítsunk az előítélettel, hogy csak „izomtibor” kékfrankosok vannak. A Pfneiszl lányokkal a Soproni borvidék cukiság-faktora is jelentősen emelkedik! Egy kis spontán programajánló: 2014. március 13-án kóstoló a Műcsarnokban: Made in Sopron Bor és Gasztronómiai Kóstoló Budapesten. részletek, csatlakozás itt: klikk!
Ez öt pillanat, öt villanás a VinCE 2014-ből… Holnap még bátran ki lehet nézni, lesznek még itt izgalmak és ne legyen szomorú vasárnapunk!







