mo

MátraOpen – Egy borvidék nyárindító nyitása!

Mostanában a május Mátráról szól, a csapból is ők folynak és ez jó! Budapesten és a borvidéken egymást érik a kisebb-nagyobb kóstolók, egyéb programok. Ilyen az amikor egy borvidék fontosnak érzi, hogy nyisson a fogyasztó felé. Második alkalommal rendezik meg a gyöngyöstarjáni MátraOpent május 27-28-án, ahol az autentikus magyaros ételek és minőségi borok szerelmeseit várják. A szemet gyönyörködtető borvidéken pincelátogatás és dűlőfutás is szerepel a programok között, a szabadtéri kóstolókat pedig vendégborászok kóstolója és zenés mulatság is színesíti majd.

Nyárindító hétvégével várja vendégeit a második MátraOpen rendezvény május 27-28-án. A gyöngyöstarjáni Kovács Borház és Benedek Pince igazi házi fogásokat és a legjobb mátrai borokat szeretné megismertetni az érdeklődőkkel. A borkóstolók mellett a sportrajongóknak is kedveznek majd, ugyanis a vállalkozó kedvűek dűlőfutáson mérethetik meg magukat. A gyerekeket napközben meglepetés programok várják, este pedig zenés mulatsággal lazíthatnak a felnőttek, igazi minőségi borok, fejedelmi falatok és vendégborászok társaságában. A szakmai fortélyokra kíváncsi vendégek a pincészetek kulisszái mögé is betekinthetnek.

A borászatok az alábbi programokkal várják az érdeklődőket:

2016.05.27. – Péntek

18:00 órától esti vacsora a Kovács Borházban és a Benedek Pincében.

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a matraopen@gmail.com -ra várnak.

A vacsorák díja 6.000 Ft.

2016.05.28. – Szombat

12:00-14:00 pincék nyitása, borok behűtése, asztalok elfoglalása.

16:00-17:00 MátraOpen dűlőfutás.

16:00-20:00 borkóstolók meglepetés borászvendéggel.

20:00-3:00 fergeteges pincebuli a funky és a retró jegyében.

A részvételi díj: 10.000 Ft/fő, ami tartalmazza a borkóstolókat mindkét pincészetben, ásványvizet, kávét és házi szörpöt, mátrai kóstoló tálat valamint a zenés mulatságot.

Helyszínek:

Kovács Borház: 3036 Gyöngyöstarján, Széchenyi út 5.

Benedek Pince: 3036 Gyöngyöstarján, Széchenyi út 10.

Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért előzetes bejelentkezés javasolt.

További információk: klikk ide!