2012. november 14. – Az ihatóbb Magyarországért
Megjelent a könyvsorozat újabb tagja, Az így főznek a hírességek. Játékunkban most megnyerheted a könyvet. Olvass és főzz! Aztán gyere el a Kóstoló Fesztiválra: Rendkívüli és ízekben gazdag gasztronómiai programmal várja a vendégeket a Symbol Budapest 2012. november 23-án.
Hogy nyerheted meg a könyvet? Csupán regisztrálnod kell a következő címen, egy elküldött e-mail segítségével a borjatekos@gmail.com -on a következő szöveggel: “Olvass és főzz” Kérjük az e-mailben feltüntetni a játékos pontos nevét, és telefonszámát. Sorsolás: 2012. november 22-én. A nyerteseket e-mailben értesítjük.
Az egyik könyv nyertese: Hubay Vivien
A játék elérhetősége a Facebook-on ideklikkelve! Hogy dupla esélyed legyen!
Kettő az egyben, mivel a könyv megjelenését követi a nagy Kóstoló Fesztivál a Symbolban 2012. november 23-án. Az esemény apropóját az Így főznek a hírességek című könyv megjelenése adja, melyben a szerző hazai hírességek 66 kedvenc ételének receptjét és a hozzájuk illőborokat gyűjtötte egy csokorba. Az Így főznek a hírességek című könyv szerzője: Őszy-Tóth Gábriel
A Kóstoló Fesztiválon a közönség nemcsak megkóstolhatja ezeket a finomságokat, hanem találkozhat is a könyvben szereplő híres emberekkel, alkalom nyílik koccintásra, laza beszélgetésre és könyvdedikálásra is.” Többek között megtudhatjuk mit főz Béres Alexandra és Szekeres Adrien, mi a kedvenc étele Eperjes Károlynak és Gundel Takács Gábornak…”
A kötetben szereplő hírességek között válogatva, biztosan mindenki talál olyat, akinek a személyiségét közel érzi magához, és szeretne többet megtudni a mindennapjairól:
Balázs Fecó, Beck György, Benkó Sándor, Besenyei Péter, Béres Alexandra, Bogányi Gergely, Demjén Ferenc, D. Tóth Krisztina, Eperjes Károly, Erdei Zsolt, Farkas Bertalan, Für Anikó, Gianni Annoni, Görbicz Anita, Gundel Takács Gábor, Hajas László, Horgas Eszter, Illényi Katica, Koncz Gábor, Koncz Zsuzsa, Kovács Katalin, Kovács Koko István, Kozma Imre atya, Lázár Vilmos és Lázár Zoltán, Litkey Farkas, Mága Zoltán, Mécs Károly, Miklósa Erika, Mikó István, Mocsai Lajos, Nagy Bandó András, Nagy Feró, Nádas György, Oszvald Marika, Palya Bea, Pataky Attila, Rost Andrea, Rúzsa Magdi, St. Martin, Sugár András, Szekeres Adrien, Talmácsi Gábor, Tokody Ilona, Tőkés László, Tunyogi Henriett, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Vágó István, Vincze Ottó és Zoób Kati
Őszy-Tóth Gábriel másfél éven át tartó munkával elkészült könyvének célja, hogy népszerűsítse a magyar borokat és gasztrokultúrát. A könyv azonban nem csupán receptkönyv, mivel az interjúkban megszólaló hírességek önmagukról, gondolataikról, művészetükről, valamint az ételekhez és a borhoz fűződő kapcsolatukról is mesélnek.
Jegyek az igyfoznek.hu internetes oldalon rendelhetők a gasztronómiai eseményre.