Gasztro

Egyujjas kesztyűben, forralt borral – Jégvirágtól Borvirágig Monoron

2015. január 24. – írás: Szabó Berni, fotó: Nyulasi Gábriel István –

Mi már annyiszor írtunk a Jégvirágtól Borvirágig rendezvényről, meg általában a Strázsahegyről, hogy gondoltunk egyet és meghívtunk egy idegent. Jó, annyira nem „idegen”, hiszen borrajongó, a Pécsi Borozó tudósítója az illető hölgy : Szabó Berni. Ám a vidéken még sosem járt, a forralt boros gasztro kalandozás meg még inkább ismeretlen volt előtte. Szűz kéz, szűz száj szerencsét hoz, nem volt ez másképpen most sem! Fogadjátok szeretettel a 6. Jégvirágtól Borvirágig Fesztiválról a legfrissebb tudósításunkat!

Tovább a cikkre ->

Jégvirágtól Borvirágig 2015.

2015. január 4. – Az ihatóbb Magyarországért –

Az ország legnagyobb és legnépszerűbb forraltboros gasztro kalandozása! Ki ne vágyna vissza immár ötödik alkalommal? Mert aki egyszer belekóstol a Strázsahegyen a forgatagba, azt többé nem ereszti az érzés, hogy évről-évre el kell jönni! Kinyílnak a pinceajtók, forralt bor gőze száll fel és mindenhol finom falatok várják a látogatókat. És ami még nem volt, lehet fényképezni és a képeddel fotópályázatokon indulni! Részletek a cikkünkben!

Tovább a cikkre ->